- Concerte - iConcert.ro

Home » Recycle Bin

Recycle Bin

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Recycle Bin

Q Fest în Club Quantic din Bucureşti

În perioada 5-9 octombrie 2016, în Club Quantic din Bucureşti are loc Q Fest. În cele cinci seri muzicale, vor concerta peste 20 de trupe și artişti de folk, rock alternativ, stoner, punk şi hardcore metal, printre care: The Kryptonite Sparks, Dusty Ride, For The Wicked, Guerrillas şi Implant... 
5 Oct - 9 Oct 2016     ,

POZE: Mad Caddies în Club Colectiv din Bucureşti

Mad Caddies au susţinut primul lor concert în România, în cadrul „What The Rock?!”. Concertul a avut loc pe 21 iulie 2014, în Club Colectiv din Bucureşti, şi a fost deschis de trupele E.M.I.L., Pistol cu Capse, Recycle Bin şi Agora. Vezi galeria foto de la eveniment!  

Concert Mad Caddies în Club Colectiv din Bucureşti

Luni, 21 iulie 2014, de la ora 19:00, în Club Colectiv din Bucureşti vor concerta cei de la Mad Caddies. Show-ul face parte din seria de evenimente What The Rock?! şi va fi deschis de: E.M.I.L., Pistol cu capse, Recycle Bin şi Agora.  
21 Jul 2014     ,

Concertele lunii iulie 2014 în România

A doua lună de vară continuă cu evenimente muzicale în toată ţara şi vine cu artişti în premieră pe scena muzicală românească. Hugh Laurie (Dr. House), Thirty Seconds To Mars, The Cat Empire sau Dream Theater sunt cu siguranţă cele mai aşteptate concerte ale lunii iulie.  

Concert „Kill Santa” cu ZOB şi Recycle Bin în Club Fabrica din Bucureşti

Vineri, 20 decembrie 2013, de la ora 21:00, ZOB vor concerta în Club Fabrica din Bucureşti. Anul acesta tradiţionalelor show-uri „Kill Santa” se vor alătura şi cei de la Recycle Bin.  
20 Dec 2013     ,

Concert Recycle Bin în Club Expirat din Bucureşti

Miercuri, 17 aprilie 2013, după ora 22:00, Recycle Bin vor susţine un concert în Club Expirat din Bucureşti, cu ocazia serii Alternativa. În deschidere: Just Another Lie. After party cu Ştefan.  
17 Apr 2013     ,

Concert caritabil pentru Ştefan în The Silver Church din Bucureşti

Marţi, 26 martie 2013, începând cu ora 19:30, în The Silver Church din Bucureşti va avea loc un concert caritabil pentru Ştefan, susţinut de Nişte Băieti, Zob, Pistol cu Capse, Subcarpaţi, East Roots, Loungerie II şi Recycle Bin.  
26 Mar 2013     ,

Concert Recycle Bin în Ageless Club din Bucureşti

Sâmbătă, 26 ianuarie 2013, începând cu ora 20:00, Recycle Bin vor susţine un concert în Ageless Club din Bucureşti. Invitaţi speciali: Just Another Lie.  
26 Jan 2013     ,

Ce mai trebuie să ştii despre B’ESTFEST Summer Camp 2012

Ştii că e vară nu doar pentru că afară sunt peste 30 de grade, dar mai ales pentru că aproape în fiecare weekend te aşteaptă câte un festival de muzică. Până la B’ESTFEST Summer Camp mai sunt doar câteva zile. Dacă ţi-ai strâns prietenii şi ţi-ai făcut programul pentru perioada... 

RECENZIE: Arenele Romane, asediate de trupe româneşti la Radio Music TV

Vineri, 8 iunie 2012, a fost seara concertelor „noului val” de muzică românească, ce s-a manifestat pe scena Arenelor Romane din Bucureşti, începând cu ora 18:00, într-un concert live cu o compoziţie eterogenă, sub numele de Radio Music TV.