Lita Ford - Concerte Lita Ford - iConcert.ro

Home » Recenzie

Lita Ford

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Lita Ford

RECENZIE: Rock la feminin cu Lita Ford în Hard Rock Cafe din Bucureşti (FOTO)

Cu nostalgie, prietenie şi energie – cam aşa ar putea fi descrisă atmosfera de la concertul pe care Lita Ford l-a susţinut în seara de 14 martie 2017 la Hard Rock Cafe, în Bucureşti. Concertul a făcut parte din turneul „Living Like A Runaway” pe care artista îl susţine în... 

FOTO: Lita Ford la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Lita Ford, supranumită „Queen of Metal”, a susţinut, în premieră, un concert în România, la Hard Rock Cafe din Bucureşti, pe 14 martie 2017. Urmăreşte galeria foto de la concertul Lita Ford – „Living Like a Runaway” la Hard Rock Cafe din Bucureşti!  

Concertul Litei Ford, mutat în Hard Rock Cafe Bucureşti

Concertul pe care Lita Ford, una dintre cele mai apreciate chitariste din toate timpurile, trebuia să îl susţină la Sala Palatului din Bucureşti, a fost mutat la Hard Rock Cafe din Bucureşti şi va avea loc tot pe 14 martie 2017, dar cu începere de la ora 21:30.  

Concertele lunii martie 2017 în România

Concerte dedicate femeilor, artişti care cântă în premieră în România, turnee şi festivaluri – acestea sunt câteva dintre ofertele muzicale ale lunii martie, în România.  

Concert Lita Ford la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Marți, 14 martie 2017, de la ora 21:30, Lita Ford susţine, în premieră, un concert în România, la Hard Rock Cafe din Bucureşti. Artista, supranumită „Queen of Metal”, este una dintre cele mai renumite voci rock feminine din istorie.  
14 Mar 2017     ,

Lita Ford concertează pentru prima dată în România, în martie 2017

UPDATE: Concertul a fost relocat în Hard Rock Cafe. Biletele achiziţionate pentru Sala Palatului sunt în continuare valabile şi vor fi echivalate cu accesul la concertul de la Hard Rock Café şi un loc la masa. Apropierea de scenă se va stabili în funcţie de categoria biletelor. Lita Ford,... 


Social Media

iConcert.ro