Concertul pe care Lita Ford, una dintre cele mai apreciate chitariste din toate timpurile, trebuia să îl susţină la Sala Palatului din Bucureşti, a fost mutat la Hard Rock Cafe din Bucureşti şi va avea loc tot pe 14 martie 2017, dar cu începere de la ora 21:30.

Biletele deja achiziţionate sunt în continuare valabile şi sunt echivalate cu accesul la concertul de la Hard Rock Cafe şi un loc la masă. Poziţionarea faţă de scenă va fi stabilită în funcţie de categoria de biletelor.

Inclusă în Top 10 al femeilor chitariste din toate timpurile, câştigătoare a premiului „Cea mai bună chitaristă” a anului 1989, Lita Ford s-a impus în lumea muzicii prin sonorităţile punk ale pieselor sale, prin stilul rebel şi apariţiile provocatoare.

Piese precum „Kiss Me Deadly” sau „Close My Eyes Forever” (duet cu Ozzy Osbourne), „Falling In and Out Of Love” (piesă scrisă împreună cu Nikki Sixx de la Motley Crue) au devenit hiturile unor generaţii.

Bilete Lita Ford în Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Lita Ford îl va susţine în premieră în România, pe 14 martie 2017, la Hard Rock Cafe din Bucureşti, pot fi achiziţionate online de pe www.vreaubilet.ro sau de pe www.iabilet.ro, la preţul de 65 lei. (loc în picioare) sau de la faţa locului. Biletele garantează accesul la concert, consumaţia va fi achitată separat.