Marți, 14 martie 2017, de la ora 21:30, Lita Ford susţine, în premieră, un concert în România, la Hard Rock Cafe din Bucureşti. Artista, supranumită „Queen of Metal”, este una dintre cele mai renumite voci rock feminine din istorie.

Concertul a fost anunţat iniţial la Sala Palatului, dar a fost relocat în Hard Rock Cafe. Biletele achiziţionate pentru Sala Palatului sunt în continuare valabile şi vor fi echivalate cu accesul la concertul de la Hard Rock Café şi un loc la masa. Apropierea de scenă se va stabili în funcţie de categoria biletelor.

Lita Ford este considerată în continuare o raritate – în lumea rock-ului, unde cele mai mari legende sunt în mare parte bărbaţi, artista şi-a câştigat respectul şi locul în topul celor mai buni artişti rock. Începutul carierei sale a avut loc în cadrul trupei The Runaways, la mijlocul anilor ’70.

Cariera ei solo a fost cea care a propulsat-o în vârful topurilor muzicale, după destrămarea The Runaways. Compozitoare, chitaristă, posesoare a unui timbru inconfundabil de mezzo soprană, Lita Ford s-a impus în lumea muzicală prin stilul rebel, sonorităţile punk şi apariţiile provocatoare. Industria muzicală i-a recunoscut meritele prin includerea în „Top 10” a celor mai bune chitariste din toate timpurile, prin acordarea premiului pentru „Cea mai bună chitaristă” (1989), dar şi prin nominalizarea la premiile Grammy pentru „Cea mai bună interpretare vocală feminină a unei piese rock”, în 1985 şi 1993.

Lita Ford a colaborat cu numeroşi artişti rock, care au numai cuvinte de laudă la adresa ei. De la Ozzy Osbourne, Slash, Jon Bon Jovi sau Tommi Iommi – aceştia sunt doar o parte din artiştii cu care Lita Ford a colaborat cu succes.

Până în prezent, artista are la activ 9 albume de studio. Unul dintre albumele cu cel mai mare succes ale cântăreţei americane, „Lita” (1988), conţine piesele devenite hituri: „Kiss me deadly”, „Close my eyes forever”, un duet cu Ozzy Osbourne şi „Falling In and Out of Love”, împreună cu Nikki Sixx de la Motley Crue. „Living Like a Runaway” (2012) i-a adus premiul pentru „Chitaristă legendară” de către revista Guitar Player. Cel mai recent material discografic al artistei, „Time Capsule” (2016) a apărut în acelaşi an cu volumul de memorii „Living like a Runaway: A Memoir”.

Bilete Lita Ford la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Lita Ford îl susţine la Sala Palatului din Bucureşti, pe 14 martie 2017, pot fi achiziţionate din reţeua Eventim şi online de pe www.eventim.ro şi www.vreaubilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 170 lei bilete
Categoria I 130 lei bilete
Categoria II 85 lei bilete
Categoria III 65 lei bilete

Concertul susţinut de Lita Ford la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de Vreau Bilet.