Pe 28 noiembrie 2011 fanii muzicii dance vor avea parte de un show special la Sala Palatului din Bucureşti. La Best of Dance 2011 vor spune prezent DJ Project feat Giulia, Andreea Bălan & Petrişor, Deepside Deejays şi Honey. Seara se anunţă a fi una explozivă începând cu orele 19:00 când se dă startul petrecerii.

Află mai multe detalii despre Best of Dance 2011!

În sală se vor auzi melodii care au cucerit deja inimile ascultătorilor, printre care „Mi-e dor de noi” single lansat de DJ Project şi Giulia, „Like a bunny” care a stârnit controverse în rândul ascultătorilor Andreei Balan, „Never be alone” al celor de la Deepside Deejays, single care a cucerit topurile, şi „One for Me” a trupei Honey.

Biletele se găsesc atât pe site-uri specializate (www.vreaubilet.ro şi www.biletoo.ro) cât şi la Sala Palatului. Preţul unui bilet este de 30 lei, iar intrarea este generală, în funcţie de momentul sosirii, deoarece biletele nu au locuri alocate.

Evenimentul a fost pus la cale de Financing Suport Team prin Media Suport, cu sprijinul partenerilor media PRO FM şi MTV.

Foto: Edi Enache/www.facebook.com