Acest eveniment a avut loc in data de 28 Nov 2011.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 28 noiembrie 2011, ora 19:00, la Sala Palatului din Bucureşti va avea loc un concert special susţinut de DJ Project feat Giulia, Andreea Bălan & Petrişor, Deepside Deejays şi Honey.

Giulia a făcut parte din trupa feminina Candy, iar din 2009 este solista trupei DJ Project. Împreună au lansat în iunie anul acesta videoclipul „Mi-e dor de noi” şi reprezintă cel de-al treilea single lansat în această formulă.

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute cântareţe pop din România. A devenit faimoasă ca membră a celebrei trupe Andre. Şi-a început cariera solo în 2002 şi de atunci a lansat 5 albume şi 14 videoclipuri. În 2007 artista a participat la emisiunea-concurs „Dansez pentru tine” care a îndreptat-o spre o pantă ascendentă în cariera sa.

Împreună cu Petrişor, partenerul din timpul emisiunii „Dansez pentru tine” şi dansatoarele sale, Andreea face din show-urile ei un spectacol de revistă în care cântă şi dansează diferite stiluri de dans pe care le înfăţişează prin schimbări de costume. Ultimul album al artistei „Superwomen” a fost lansat în 2009 şi a fost realizat în colaborare cu Cornel Ilie, Yorgos Bernardos, Keo şi echipă de compozitori din Canada.

Deepside Deejays este o trupă românească s-a înfiintat în 2008. Primul hit a fost piesa „Beautiful Days„, care s-a bucurat de un succes enorm atât în ţară, cât şi în străinătate. Deepside Deejays au început să producă şi să remixeze în stilul lor unic, numărând până astăzi mai mult de 50 de remixuri şi 20 de piese proprii. Cel mai nou single al trupei este „Stay with me tonight” lansat în 13 octombrie 2011.

Honey este alcătuită din Denisa Anghelache, Cristiana Chivaran şi Andra Ana-Maria Mirea. Trupa a reuşit să ajungă în jumătate de an o trupa notabilă în peisajul muzical autohton. Apariţia la emisiunea TV „Neaţa cu Razvan şi Dani” şi aprecierile specialiştilor le-au convins că piesa „One for Me” merită să aibă şi un videoclip care va apărea în curând.

Bilete Best of Dance 2011

Biletele se găsesc atât pe site-uri specializate (www.vreaubilet.ro şi www.biletoo.ro) cât şi la Sala Palatului. Preţul unui bilet este de 30 lei, iar intrarea este generală, în funcţie de momentul sosirii, deoarece biletele nu au locuri alocate.