UPDATE: André Rieu susţine încă un concert la Cluj-Napoca, pe 4 aprilie 2019, după ce biletele pentru primul concert anunţat au fost epuizate!

Celebrul violonist André Rieu revine în România şi va concerta pentru prima dată la Cluj-Napoca, pe 5 aprilie 2019, la BT ARENA (Sala Polivalentă). Biletele vor fi puse în vânzare începând de joi, 29 noiembrie 2018, la ora 10:00, în reţeaua Eventim.ro şi pe www.eventim.ro.

André Rieu este fără îndoială unul dintre cei mai populari muzicieni internaţionali ai momentului. Cunoscut ca fiind „Regele Valsului” din Mexic până în Australia, André Rieu susţine concerte în prezența a peste 600.000 de spectatori pe an, depăşind numărul spectatorilor care asistă la concertele superstarurilor internaţionale ca: Bruno Mars, AC/DC sau Rihanna.

„Muzica şi valsul reprezintă o parte foarte importantă în viaţa mea. Dacă o melodie îmi atinge sufletul, cu siguranţă îl va atinge şi pe al dumneavoastră. Această muzică îmi permite să aduc emoţie şi bucurie în sufletele oamenilor, peste tot în lume. În concertele mele totul este permis: râsul, plânsul, dansul, cântatul. Emoţiile reprezintă secretul succesului meu” spune André Rieu.

Cu peste 100 de concerte pe an, André Rieu livrează publicului divertisment total cu melodii celebre, romantice, înţesate cu numeroase surprize, umor şi solişti internaţionali de primă clasă. Împreună cu cei 60 de muzicieni, membrii orchestrei sale Johann Strauss, cea mai mare orchestră privată din lume, carismaticul artist de origine olandeză susţine turnee în întreaga lume de peste 30 de ani.

Pentru a gestiona rutele de transport ale producţiei enorme între continente, au fost create 4 structuri fabuloase identice, care conţin 4 seturi de costume, de instrumente şi echipamente tehnice.

Cele peste 40 de milioane de CD-uri şi DVD-uri vândute, de 30 de ori numărul 1 în topurile internaţionale şi 500 de discuri de platină îl fac pe André Rieu un adevărat „maestru al mulțimii”, titrează New York Times. De asemenea, videoclipurile publicate pe contul său de YouTube au atins până acum peste un miliard de vizionări şi peste 3.7 milioane de fani îl urmăresc pe André Rieu pe Facebook.