Mâine seară începe seria celor două concerte pe care André Rieu le va susţine pe 11 şi 12 iunie 2016, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Biletele pentru spectacolul de sâmbătă sunt aproape sold-out, dar fanii încă îşi pot achiziţiona bilete pentru show-ul de duminică. Organizatorii au transmis programul şi regulile de acces cu privire la concertele André Rieu din Capitală.

După ce anul trecut a susţinut o serie de 7 concerte, André Rieu revine la Bucureşti pentru încă două spectacole noi şi diferite, interpretate alături de Johann Strauss Orchestra. Violonistul este nerăbdător să revină în România pentru a crea noi poveşti în Piaţa Constituţiei, sau cum a denumit-o chiar el, „Centrul Universului”.

În ambele zile, accesul la concert se va face începând cu ora 19:00, pe cele două intrări amenajate: cea dinspre Parcul Izvor şi cea dinspre Bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie). Concertele sunt programate să înceapă la ora 20:30. Se recomandă ca publicul să vină din timp pentru a evita aglomeraţia din jurul punctelor de intrare.

Reguli de acces pentru concertele André Rieu

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticle de parfum, de orice cantitate, sau alte deodorante), spray-uri, bidoane de plastic, conserve, artificii, banere susţinute de beţe, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanţuri, rucsacuri, bagaje voluminoase, animale de companie etc.

De asemenea, este interzis accesul cu umbrele, cu băuturi sau cu mâncare. În zona de concert, spectatorii vor avea acces la bar în punctele special amenajate.

Pe toată durata concertului, publicul va avea la dispoziţie puncte medicale pentru asigurarea primului ajutor, în caz de urgenţă. Spectatorii sunt rugaţi să respecte măsurile de apărare împotriva incendiilor şi să urmeze instrucţiunile personalului calificat pentru evacuare în caz de urgenţă. De asemenea, dacă se observă incidente, publicul trebuie să ia legătura cu organizatorii sau cu reprezentanţii acestora. Organizatorul nu poate fi făcut responsabil pentru vătămările şi prejudicile materiale sau de orice altă natură. Oraganizatorul îşi rezervă dreptul să refuze continuarea participării la eveniment a persoanelor care reprezintă un pericol pentru siguranţa şi confortul celorlalţi.

Bilete André Rieu în Piaţa Constituţiei din Bucureşti

Biletele pentru concertele André Rieu de la Bucureşti, de pe 11 şi 12 iunie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la 8 categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

Biletul permite accesul o singură dată în zona de eveniment, până la finalul spectacolului. Cei care părăsesc zona de concert şi doresc să reintre, vor fi nevoiţi să cumpere un bilet nou. Accesul copiilor cu vârste de până la 2 ani este gratuit, iar cei care depăşesc această vârstă vor plăti bilet de intrare.

Ultimele bilete rămase disponibile vor putea fi achiziţionate şi de la punctele de vânzare amplasate în dreptul celor două intrări principale.

Categorie Preţ (taxe incluse)
Categoria VIP 864 lei cumpără bilete
Categoria I 702 lei cumpără bilete
Categoria II 594 lei cumpără bilete
Categoria III 486 lei cumpără bilete
Categoria IV 378 lei cumpără bilete
Categoria V 270 lei cumpără bilete
Categoria VI 205.2 lei cumpără bilete
Categoria VII 172.8 lei cumpără bilete

Concertele André Rieu de la Bucureşti sunt organizate de către André Rieu Productions.