Sâmbătă (11 iunie 2016) şi duminică (12 iunie 2016), de la ora 20:30, violonistul André Rieu se întoarce în România alături de Orchestra Johann Strauss pentru a susţine două concerte în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. După seria de şapte concerte pe care le-a susţinut tot în Piaţa Constituţiei în iunie 2015, artistul revine în ţara noastră să-şi încânte numeroşii fani cu cele mai plăcute acorduri de vals.

Decizia de a concerta din nou la Bucureşti, la un an de la concertele susţinute în premieră în România, este urmarea ataşamentului pe care André Rieu îl simte faţă de publicul român, care l-a primit cu foarte multă căldură. Artistul a mărturisit că s-a îndrăgostit iremediabil de ţara noastră şi lucrurile pe care le-a făcut în ultimul an pentru România nu pot decât să confirme această dragoste.

André Rieu a promovat cultura românească, muzica şi dansurile tradiţionale, invitându-l pe maestrul Gheorghe Zamfir să cânte alături de el în concertele de la Maastricht. În acelaşi timp, a dat dovadă de compasiune faţă de suferinţa victimelor din tragedia din clubul Colectiv şi, în semn de solidaritate, a lansat DVD-ul concertului André Rieu „Live în Bucureşti” pentru ca banii strânşi în urma vânzării acestuia să fie donaţi victimelor.

André Rieu a devenit cunoscut nu numai datorită pieselor clasice interpretate magistral, dar şi datorită carismei sale. Concertele susţinute cu casa închisă în întreaga lume sunt pline de bună-dispoziţie şi umor, îndepărtându-se de registrul sobru pe care îl au în mod normal concertele de muzică clasică. Bineînţeles, violonistul este ajutat şi de fascinanţii muzicieni care fac parte din Johann Strauss Orchestra şi de multi alţi invitaţi speciali, la fel de talentaţi.

Bilete André Rieu în Piaţa Constituţiei din Bucureşti

Biletele pentru concertele André Rieu de la Bucureşti, de pe 11 şi 12 iunie 2016, au acelaşi preţ şi poziţionare ca şi biletele pentru concertele de la Bucureşti din luna iunie 2015. Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la 8 categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

Categorie Preţ (taxe incluse)
Categoria VIP 864 lei cumpără bilete
Categoria I 702 lei cumpără bilete
Categoria II 594 lei cumpără bilete
Categoria III 486 lei cumpără bilete
Categoria IV 378 lei cumpără bilete
Categoria V 270 lei cumpără bilete
Categoria VI 205.2 lei cumpără bilete
Categoria VII 172.8 lei cumpără bilete

Concertele André Rieu de la Bucureşti sunt organizate de către André Rieu Productions.