Celebrul violonist André Rieu anunţă un nou concert la BT Arena (Sala Polivalentă) din Cluj-Napoca, pe 4 aprilie 2019, după ce biletele puse în vânzare pentru primul concert, anunţat pentru 5 aprilie 2019, au fost epuizate în numai trei ore de la punerea în vânzare.

André Rieu a inclus din nou România pe harta turneului său, după succesul concertelor de la Bucureşti din 2015 şi 2016, când a susţinut  în total 9 reprezentaţii, în faţa a zeci de mii de fani.

„Aş dori să le mulţumesc tuturor fanilor noştri minunaţi din România pentru primirea călduroasă şi pentru reacţia absolut minunată de astăzi! Aştept cu nerăbdare să mă întorc în 2019 alături de Orchestra Johann Strauss. Suntem foarte încântaţi să venim pentru prima dată la Cluj, în cadrul turneului mondial 2019 pentru a petrece o nouă seară pe care nu o vom uita niciodată. Ne vedem foarte curând! Cu multă dragoste, André Rieu.” a declarat violonistul.

Bilete André Rieu la BT Arena din Cluj-Napoca

Biletele pentru cel de-al doilea concert pe care André Rieu îl va susţine la BT Arena din Cluj-Napoca, pe 4 aprilie 2018, au fost puse în vânzare în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 680 lei bilete
Categoria I 480 lei bilete
Categoria II 380 lei bilete
Categoria III 280lei bilete
Categoria IV 200 lei bilete

În concertele sale, André Rieu şi orchestra sa Johann Strauss, formată de aproape 60 de muzicieni, oferă publicului un mix fantastic de vals, muzică de film, musical, operă precum şi de cele mai cunoscute hituri.