După succesul concertelor „Iubirea schimbă tot”, Andra revine la Sala Palatului cu un nou concept, „Aievea”, care cuprinde două spectacole, ce vor avea loc pe 23 şi 24 februarie 2018.

Andra vrea să creeze o tradiţie din concertele anuale la Sala Palatului, fiind cadoul perfect pe care doreşte să-l ofere faniilor ei. Artista ne-a mărturisit într-un interviu că prima experienţă de la Sala Palatului a fost doar începutul şi că vor mai urma şi alte show-uri. Cântăreaţa s-a ţinut de promisiune şi şi-a anunţat deja următoarele două spectacole din această locaţie, pentru care a început pregătirile alături de întreaga sa echipă.

Dacă în 2017 ne-a demonstrat că „Iubirea schimbă tot”, pentru 2018, Andra îşi propune să ne prezinte realitatea sa prin intermediul concertelor „Aievea”. Proiectul, care are la bază o echipă întreagă de producţie, va conţine o mulţime de surprize şi inovaţii, printre care: reochestrarea hiturilor artistei sau participarea unor invitaţi speciali.

Andra este una dintre cele mai apreciate cântăreţe din România, având o carieră de peste 15 ani. Artista a debutat în 2001, cu single-ul „În noapte mă trezesc”, care a fost inclus pe albumul său eponim din acelaşi an. De atunci, cântăreaţa a mai lansat încă nouă albume care s-au bucurat de un succes incredibil datorită mix-ului de genuri muzicale pe care l-a abordat. Primele sale materiale de studio se axează mai mult pe stilul R&B, iar cele mai recente albume prezintă un amestec între pop şi dance. De asemenea, Andra a lansat şi câteva materiale de muzică populară.

„Telephone”, „Inevitabil va fi bine”, „Atâta timp cât mă iubeşti”, „Iubirea schimbă tot”, „Why” şi „La refren” se numără printre cele mai cunoscute hituri ale solistei. De-a lungul carierei sale, Andra a colaborat cu mai mulţi artişti celebri, atât naţionali cât şi internaţionali, printre care: David Bisbal, Tiger One, Vunk, Adi Cristescu, Smiley, Ionuţ Ungureanu, Marius Moga, FreeStay şi Connect-R.

Bilete Andra – „Aievea” la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertele pe care Andra le va susţine la Sala Palatului din Bucureşti, pe 23 şi 24 februarie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ normal
Categoria VIP 249 lei bilete
Categoria I 199 lei bilete
Categoria II 149 lei bilete
Categoria III 99 lei bilete
Categoria IV 69 lei bilete
Citeşte despre: , , , ,