Ediţia 2014 a Rockstadt Extreme Fest va fi completată cu intensitatea unei experienţe outdoor prin amplasarea, în perimetrul festivalului, a zonei de recreere Adventure Metal Park. Festivalul va avea loc între 13-16 august 2014 la Cetatea Râşnov, judeţul Braşov.

Adventure Metal Park va cuprinde activităţi pentru toate gusturile: tiroliană, tir cu arcul, trambulină elastică, concurs beer mile, concurs de alergat cu sacul, caricaturi şi face painting şi panou de escaladă. Toate se vor desfăşura sub supravegherea specialiştilor de la www.centraladeescalada.ro şi www.menssana-in-corporesano.com, rolul acestora fiind acela de a îndruma şi a oferi asistenţă celor aflaţi pentru prima dată la astfel de încercări, de a superviza şi de a asigura respectarea standardelor de siguranţă.

Pentru cei interesaţi, va exista şi un concurs pentru cea mai lungă barbă, posesorul fiind recompensat cu un abonament pentru ediţia viitoare a festivalului. Accesul în cadrul Adventure Metal Park este gratuit pentru participanţii la Rockstadt Extreme Fest.

Rockstadt Extreme Fest oferă iubitorilor de metal 4 zile de concerte cu nume mari ale genului ca: Behemoth (Polonia), Sodom (Germania), Obituary (SUA), Katatonia (Suedia) sau Rotting Christ (Grecia); 2 scene pe care vor evolua 45 de trupe, o zonă de recreere Adventure Metal Park şi zona de campare situată în vecinătatea permietrului festivalului dotată cu toate utilităţile necesare unui sejur muzical outdoor de excepţie.

Pentru posesorii de abonamente, accesul în zona de campare este gratuit. Cei care nu au cort vor putea primi în custodie unul la faţa locului. Costul acestui serviciu va fi anunţat în curând, pe www.rockstadtextremefest.ro, sectiunea „cazare”.

Abonamente Rockstadt Extreme Fest 2014

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 vor putea fi achiziţionate din reţeaua Eventim, dar şi online de pe www.eventim.ro, la preţuri în funcţie de perioada de achiziţie.

Perioada Preţ abonament
14 iulie – 16 august 2014 150 lei cumpără abonament
Categoria VIP 250 lei  SOLD OUT