Doar o săptămână a mai rămas din aşteptarea pentru Rockstadt Extreme Fest 2014, cel mai mare festival de metal extrem din România, care va avea loc între 13 şi 16 august 2014, în Complexul Sportiv de la baza Cetăţii Râşnov. Evenimentul include un line-up cu nume mari pentru fanii genului muzical, precum Obituary, Behemoth, Katatonia şi Sodom, dar şi numeroase alte activităţi precum un stand de tatuaje temporare, Adventure Metal Park şi un studio foto la minut.

Pentru o bună desfăşurare a evenimentului, organizatorii au pus la punct ultimele reguli de conduită aplicabile în incinta spaţiului de festival, dar şi în campingul aferent.

Accesul în spaţiul de festival

Accesul în cadrul evenimentului Rockstadt Extreme Fest 2014 va putea fi făcut începând cu prima zi de festival, miercuri, 13 august, începând cu ora 17:00, pe baza unui abonament valid. Spectatorii vor primi la punctul de acces brăţări de diverse culori, în concordanţă cu tipul abonamentului achiziţionat, brăţări ce vor fi păstrate pe mână pe durata întregului festival. Pierderea sau distrugerea acestora va avea drept consecinţă evacuarea posesorului din zona de festival.

De asemenea, accesul copiilor sub 14 ani va putea fi făcut doar alături de părinţi, unele zone ale festivalului fiind interzise în totalitate persoanelor sub 18 ani. Persoanele cu dizabilităţi pot beneficia de acces gratuit în festival, printr-o înscriere prealabilă, cu menţiunea că vor exista secţiuni deluroase unde personalul festivalului va fi prezent pentru a ajuta.

Restricţii privind accesul Rockstadt Extreme Fest 2014

În cadrul evenimentului va fi strict interzis accesul cu arme sau alte obiecte ce pot fi considerate periculoase, tacâmuri contondente (briceag, cuţit, furculită etc), recipiente de sticlă, materiale inflamabile, animale de companie şi pixuri cu laser, dar şi cu maşini de gătit cu benzină ori canistre de gaz (excepţie făcând doar buteliile de gaz instalate în rulote, însoţite de certificate profesionale). De asemenea, comercializarea de produse, fără acordul organizatorilor, în zonele de camping şi festival va fi strict interzis, precum şi consumul şi comercializarea de substanţe interzise. Accesul cu alcool, alte băuturi şi alimente din exteriorul evenimentului nu va fi permis, excepţie făcând accesul, la validarea biletului, cu o sticla de 2 litri de apă de personă.

În ceea ce priveşte accesul cu aparate foto sau video, accesul va fi interzis în cazul camerelor profesionale şi semi-profesionale, dar şi în cazul camerelor foto cu obiectiv detaşabil. Înregistrările, atât video cât şi audio, vor putea fi făcute doar cu acceptul organizatorilor, condiţiile filmării şi fotografierii cu scopul distribuirii în presă fiind posibilă prin reguli ce vor fi comunicate prin intermediul Biroului de Presa al Rockstadt Extreme Fest.

Dată fiind locaţia evenimentului, Sportiv de la baza Cetăţii Râşnov, organizatorii menţionează şi faptul că accesul traseelor de escaladă ori traseelor suspendate din incintă va fi strict interzis fără acordul ori supravegherea personalului autorizat.

Accesul şi regulamentul spaţiului de camping

Zona de camping rezervată pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 se anunţă a fi destul de încăpătoare, fiind dotată cu toate utilităţile necesare. Accesul în spaţiul de camping va putea fi făcut pe baza unei brăţări colorate primite în schimbul abonamentului, pierderea sau distrugerea acesteia rezultând în evacuarea posesorului.

Campingul se va deschide miercuri, 13 august, începând cu ora 12:00, urmând duminică, 17 august, spaţiul de campare să fie eliberat până în ora 12:00. În cazul în care vizitatorii nu deţin un cort personal, organizatorii oferă opţiunea închirierii unuia, chiar la faţa locului. În cazul în care vor exista probleme în montarea corturilor, un punct de asistenţă tehnică va sta la dispoziţie pentru ajutor.

https://www.youtube.com/watch?v=Ph2l4dp9gHI

Ca şi în cadrul festivalului, accesul va fi interzis cu obiecte contondente, alcool, băuturi, mâncare, canistre de gaz ori substanţe ilegale, excepţie făcând accesul, la validarea biletului, cu o sticla de 2 litri de apă de persoană.

Chiar dacă zona de campare nu va avea cutii de depozitate a obiectelor de valoare, recomandarea organizatorilor este de a evita lăsarea obiectelor de valoare în cort, eventual purtarea lor într-un buzunar cu fermoar ori borsetă.

Organizatorii au amenajat, de asemenea, şi un loc de parcare generos, zonă ce va fi supravegheată.

Abonamente Rockstadt Extreme Fest 2014

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 vor putea fi achiziţionate din reţeaua Eventim, dar şi online de pe www.eventim.ro, la preţuri în funcţie de perioada de achiziţie.

Perioada Preţ abonament
14 iulie – 16 august 2014 150 lei cumpără abonament
Categoria VIP 250 lei  SOLD OUT