Festivalul Peninsula a primit luni, 16 ianuarie 2012, premiul „Evenimentul anului 2011” în cadrul Galei Superlativelor VIP 2011, desfăşurată la Opera Naţională din Bucureşti.

Află cum a fost la Festivalul Peninsula 2011!

Premiul a fost prezentat de bluesman-ul Mike Godoroja, care a apreciat Peninsula – unde a concertat în 2010 – drept un eveniment foarte bine organizat.

În numele Festivalului Peninsula doresc să vă mulţumesc pentru acest premiu – Evenimentul Anului şi să vă transmit şi mulţumirile echipei organizatoare. Suntem mândri că cititorii revistei VIP ne-au ales drept cel mai bun eveniment al anului, cu atât mai mult cu cât nominalizările au inclus anul acesta festivaluri de anvergură. Pentru noi acesta este un mesaj de încredere şi ne onorează faptul că publicul din România, şi nunumai, ne apreciază ca pe unul din cele mai importante branduri culturale” – a declarat directorul de comunicare al Peninsula, Balázsi-Pál Előd, cel care a ridicat premiul.

Directorul de comunicare a mulţumit sponsorilor, partenerilor şi colaboratorilor pentru contribuţia lor la succesul evenimentului.

Festivalul Peninsula a oferit o combinaţie perfectă de concerte, petreceri, evenimente culturale şi o mulţime de surprize în cadrul Tuborg Green Fest Peninsula, desfăşurat între 25 şi 28 august 2011 în vecinătatea Complexului de Agrement Weekend, pe malul Mureşului.

Evenimentul a atras în cele 4 zile, 73.000 de persoane şi a inclus circa 90 de concerte din care  unele, în premieră în România – Iggy and the Stooges, Hammerfall sau K’s Choice.