Acest eveniment a avut loc in data de 18 Sep 2010.
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 18 septembrie 2010, la Sala Izvor a Teatrului Bulandra din Bucureşti are loc a treia ediţie a concertului „Ziua Chitarelor„, eveniment ce face parte din manifestările prilejuite de Zilele Bucureştiului.

Invitată specială este Jennifer Batten, cunoscuta chitaristă care a cântat mai bine de un deceniu alături de Michael Jackson.

La Ziua Chitarelor vor concerta unii dintre cei mai renumiti chitaristi ai momentului: Andreas Oberg (colaborator al lui Eros Ramazzoti), Dave Martone (colaborator al lui Joe Satriani, J. Batten si Greg Howe), Jennifer Batten (chitarista lui Michael Jackson), Michael Lee Firkins (unul dintre cei mai valorosi profesori de rock blues de la GIT, Los Angeles), Stuart Hamm (basistul celor mai importanti chitaristi ai lumii, Joe Satriani, Steve Vai si Frank Gambale).

Seara va fi deschisă de către Damjan Pejcinoski (castigatorul concursului editiei trecute), Dragiani (locul 2) si romanul Marius Pop (locul 3).

Intrarea la master class-uri si recitaluri se va face gratuit, dar exclusiv pe baza de invitatie. Pentru a putea participa la Ziua Chitarelor 3, trebuie sa trimiteti un e-mail la adresa [email protected], unde va sta sta la dispozitie cu orice detalii, chitaristul italian Corrado Sgandurra.

Sala Izvor, Teatrul Bulandra: Bd. Schitu Magureanu 1, Bucureşti.