Acest eveniment a avut loc in data de 10 Aug 2014.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă (9 august 2014) şi duminică (10 august 2014), începând cu ora 15:30, după Iaşi, Cluj-Napoca, Craiova, Bucureşti, Ploieşti, AradAlba Iulia şi Braşov, Bergenbier continuă sărbătoarea prieteniei alături de prieteni şi trupele preferate la Zilele Prieteniei Bergenbier, în Parcarea Stadionului Dunărea din Galaţi.

După o serie impresionantă de 8 concerte care au avut loc în unele dintre cele mai mari oraşe din ţară, unde zeci de mii de oameni au sărbătorit prietenia, a venit rândul Galaţiului să găzduiască timp de două zile cea mai mare manifestare muzicală a verii. Cel de-al noulea eveniment din cadrul turneului mută capitala prieteniei la Galaţi, unde în cele două zile vor concerta cele mai importante trupe din muzica românească, dar şi trupele prietene locale care au ocazia să se afirme pe scenă.

Program Zilele Prieteniei Bergenbier 2014 la Galaţi

Sâmbătă, 9 august 2014

Viţa de Vie
ZOB
Fără Zahăr
Nişte Băieţi
The Kryptonite Sparks
White Mahala

Duminică, 10 august 2014

Paraziţii
R.O.A.
Mihai Mărgineanu
Shukar Nation
Days of Confusion
Numai pe Roşu

Intrarea este liberă.

Seria evenimentelor „Zilele Prieteniei Bergenbier” este cel mai mare eveniment muzical al verii 2014 care ajunge în 10 oraşe. După show-ul de la Galaţi, totul se va încheia printr-un concert spectaculos, în data de 16 august, pe cea mai mare plajă din Constanţa.