Acest eveniment a avut loc in data de 20 Jul 2014.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă (19 iulie 2014) şi duminică (20 iulie 2014), începând cu ora 17:00, după Iaşi, Cluj-NapocaCraiovaBucureşti şi Ploieşti, Bergenbier continuă sărbătoarea prieteniei alături de prieteni şi trupele preferate la Zilele Prieteniei Bergenbier, la Standul Neptun din Arad.

Cel de-al şaselea eveniment din cadrul turneului mută capitala prieteniei la Arad, unde în cele două zile vor concerta cele mai importante trupe din muzica românească, dar şi trupele prietene locale care au ocazia să se afirme pe scenă.

Program Zilele Prieteniei Bergenbier 2014 la Arad

Sâmbătă, 19 iulie 2014

VUNK
Şuie Paparude
OCS
Shadowbox
N.O.R.
The Different Class

Duminică, 20 iulie 2014

Paraziţii
Viţa de Vie
ROA
ZOB
Anysound
Mercedes Band

Accesul la concerte se va face în schimbul unui taxe de 2,5 lei, iar primii 2.000 de oameni sosiţi atât sâmbătă, cât şi duminică, primesc gratuit o bere din partea Bergenbier (acest lucru este valabil doar pentru persoanele cu vârsta peste 18 ani).

CONCURS: Câştigă invitaţii VIP la Zilele Prieteniei de la Arad

Completează formularul de mai jos până joi, 17 iulie 2014, ora 17:00 şi poţi câştiga una dintre cele două invitaţii VIP pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Invitaţiile VIP permit accesul într-un cort special amenajat şi primesc vouchere cu care îşi pot achiziţiona bere şi mâncare.

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului. Concursul se adresează persoanelor care au peste 18 ani.


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Guiu Rodica şi Sârb Ciprian Vlad. Felicitări!


Seria evenimentelor „Zilele Prieteniei Bergenbier” este cel mai mare eveniment muzical al verii 2014 care ajunge în 10 oraşe. După show-ul de la Arad, urmează Alba Iulia, Braşov, Galaţi, iar totul se va încheia printr-un concert spectaculos, în data de 16 august, pe cea mai mare plajă din Constanţa.