În perioada 29-30 noiembrie 2013, Casa Presei Libere din Bucureşti va fi gazda primei ediţii a evenimentului Presa de Rock Bun, o petrecere festival de două zile. Din line-up-ul festivalului vor face parte: Viţa de Vie, Alternosfera, Robin and the Backstabbers, Sarmalele ReciPIMP şi Mere.

House of Parties, locul unde se va desfăşura festivalul Presa de Rock Bun, poate fi caracterizat ca fiind un salon elegant care promovează petrecerile de toate tipurile. Organizatorii şi-au propus să aducă pe aceeaşi scenă cele mai în vogă trupe ale momentului, trupe intrate în galeria clasicilor, dar şi trupe tinere care promit că vor schimba faţa rock-ului autohton.

Astfel, vineri, în prima zi de festival pe scenă vor urca: Adrian Despot şi colegii săi de la Viţa de Vie, Robin şi ai lui Backstabbers şi cei de la P.I.M.P. Pe 30 noiembrie cei prezenţi la Casa Presei vor avea parte de show-uri marca Alternosfera, Sarmalele Reci şi Mere.

Bilete Presa de Rock Bun 2013

Biletele şi abonamentele pentru prima ediţie de Presa de Rock Bun sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Bilete Preţ
Ziua 1 30 lei cumpără bilete
Ziua 2 30 lei cumpără bilete
Abonament 50 lei cumpără abonamente