Trupa VH2 va susţine un recital în deschiderea primului concert Status Quo de la Bucureşti. Evenimentul va avea loc pe 17 octombrie 2012 la Sala Palatului şi este organizat de Emagic.

Află mai multe detalii despre concertul Status Quo!

VH2 este un adevărat „supergrup” format din câţiva dintre cei mai importanţi muzicieni români ai ultimilor 30 de ani. Gabriel Cotabiţă şi Mihai Pocorschi au fost cei care au pus bazele trupei, iar mai apoi li s-au alăturat Cătălin Tuţă Popescu (keyboards, backing vocals), Răzvan „Lapi” Lupu (tobe, backing vocals) Vladimir Pocorschi (lead guitar, backing vocals), Eugen „Soe” Sonia (bass) şi Cătălin „Ţeavă” Cătoiu – percuţie.

Trece vremea„, „Dacă n-ai iubi„, „Fiecare zi fără tine„, „Mai stai” sau „Nu-mi mai pasă” sunt doar câteva dintre piesele cu care trupa şi-a creat o bază de fani destul de mare. Nu este prima oară când trupa concertează alături de nume mari ale industriei muzicale mondiale. Gabriel Cotabiţă şi colegii săi au mai concertat pe aceeaşi scenă cu Elton John în 2010 şi Roxette în 2011.

Evenimentul de pe 17 octombrie 2012 le va oferi iubitorilor muzicii Status Quo posibilitatea de a asculta pentru live în premieră piese ca:  „In the Army Now„, „Caroline„, „Down, Down” sau „Rockin’ All Over the World„. Legendara trupă britanică promite ca prima întâlnire cu fanii din ţara noastră va fi una plină de surprize.

Bilete Status Quo

Biletele pentru concertul Status Quo de la Sala Palatului din Bucureşti sunt disponible la următoarele preţuri, în funcţie de distanţa faţă de scenă:

Categoria I: 365 lei
Categoria II: 285 lei
Categoria III: 225 lei
Categoria IV: 160 lei
Categoria V: 95 lei

Biletele sunt disponibile online pe www.myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, dar şi la Sala Palatului.