Acest eveniment a avut loc in data de 14 Feb 2011.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 14 februarie 2011, ora 19:30, la Sala Palatului din Bucureşti are loc concertul „Valentine’s Day cu Direcţia 5„.

Acesta este un concert dedicat tuturor îndrăgostiţilor, iar Direcţia 5 pregăteşte şi alte surprize celor prezenţi la spectacol. Cele mai frumoase cântece, în stilul propriu şi inconfundabil, scrise pe parcursul celor 20 ani de carieră, vor crea atmosfera specifică celei mai romantice zile din an, Valentine’s Day.

Evenimentul va coincide cu lansarea cei mai nou disc al trupei, albumul Clasic, ce va conţine cele mai recente piese Direcţia 5. Primul single extras de pe album, Îţi multumesc, este considerat de membrii trupei cântecul cu cele mai romantice versuri din istoria Direcţia 5.

În susţinerea ideii spectacolului şi din dorinţa trupei Direcţia 5 de a-i avea cât mai aproape pe cei care de-a lungul timpului i-au susţinut, 50 de perechi norocoase vor putea urmări spectacolul chiar de pe scenă. Astfel, fanii vor avea ocazia să vadă tot ceea ce se întamplă în timpul unui concert live, să simtă vibraţiile instrumentelor, să ia pulsul atmosferei, să privescă de aproape instrumentişti de excepţie, să recepteze sentimentele, pasiunea cu care Direcţia 5 cântă de 20 ani pentru toţi iubitorii muzicii de suflet.

Cumpara bilet

Preţul unui bilet pentru concertul Valentine’s Day cu Direcţia 5 este în funcţie de categorie:
Categoria I: 150 lei
Categoria II: 100 lei
Categoria III: 70 lei

Sala Palatului: Str. Ion Câmpineanu 28, Bucureşti.