Organizatorii festivalului UNTOLD au dezvăluit un nou capitol din povestea nespusă a Tărâmului Nopţii şi Magiei. De asemenea, a fost anunţat programul parţial pe zile şi au fost puse în vânzare biletele de o zi pentru cea de-a cincea ediţie a festivalului UNTOLD, programat în perioada 1-4 august 2019 la Cluj-Napoca.

Robbie Williams, Armin van Buuren, David Guetta, 3 Are Legend, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, James Arthur, Bastille sunt doar câteva dintre numele care vor urca pe scena principală a festivalului UNTOLD.

Programul parţial pe zile al festivalului UNTOLD 2019

Programul parţial pe zile al festivalului UNTOLD nu este final şi poate suferi modificări.

Povestea UNTOLD 2019

Legenda spune că doar cei care cred în magie văd cu adevărat lumea şi îi înţeleg în totalitate misterele. De-a lungul celor 4 ani de UNTOLD, fanii festivalului au parcurs mai multe probe iniţiatice la finalul cărora au reuşit să privească lumea diferit. Au trăit aventuri fantastice şi, fie că au realizat sau nu, fiecare dintre ei a simţit şi a trăit magia, în diverse forme. Anul acesta, odată cu aniversarea a 5 ani de UNTOLD, fanii festivalului vor asista la ceva cu adevărat extraordinar – dezvăluirea unui secret bine păstrat, poarta către o lume a cunoaşterii nelimitate.

Ediţia aniversară din acest an va aduna, pentru o celebrare de neuitat, toate personajele cu care fanii festivalului au făcut cunoştinţă în toţi aceşti ani: Magicianul, Dragonul, Regele Războinic, Preoteasa Înţelepciunii, Bufniţele, Zânele şi toate vieţuitoarele magice care trăiesc în acest tărâm.

Codex of Magic

Codex of Magic este o carte grandioasă, ascunsă în inima pădurii, care, odată deschisă, te atrage într-un univers sub forma unei biblioteci grandioase. Pentru a putea fi accesat, Codexul are la bază un mecanism de tip ceas. În spatele Codex-ului se află Spiritul, gardianul tuturor cunoştinţelor, care trăieşte în interiorul cărţii şi a acestei lumi infinite.

Codex of Magic este simbolul unei lumi pline de cunoaştere, înţelepciune, imaginaţie şi totodată sursa energiei şi a magiei. În plus, oferă fiecărui festivalier experienţe unice şi îi dezvăluie secretul unei vieţi împlinite. Acesta nu este sfârşitul, ci începutul ascensiunii spre tărâmul magiei căci, odată accesat, Codexul ne va schimba percepţia asupra modului în care percepem lumea.

Abonamente UNTOLD 2019

Abonamentele şi biletele de o zi pentru cea de-a cincea ediţie a festivalului UNTOLD, ce va avea loc în perioada 1-4 august 2019 la Cluj-Napoca, pot fi achiziţionate din reţeaua Entertix/MyTicket sau online de pe www.entertix.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de tipul de acces, dar şi perioada de achiziţie.

Categorie Preţ actual Preţ final
Abonament acces general 159 euro + taxe 199 euro + taxe cumpără
Abonament acces VIP (18+) 339 euro + taxe 339 euro + taxe cumpără
Bilet acces general – ziua 1 73 euro + taxe cumpără
Bilet acces general – zilele 2; 3 83 euro + taxe cumpără
Bilet acces general – ziua 4 95 euro + taxe cumpără
Bilet VIP de o zi 169 euro + taxe cumpără