Robbie Williams, unul dintre cei mai buni artişti pop din lume, va susţine un concert la ediţia aniversară a festivalului UNTOLD. Festivalul va avea loc în perioada 1-4 august la Cluj-Napoca. Următoarele abonamente se pun în vânzare pe 5 iunie, iar biletele de o zi vor fi scoase la vânzare săptămâna viitoare.

Organizatorii festivalului promit că spectacolul susţinut de Robbie Williams la UNTOLD va fi unul cu adevărat suprem, pus în valoare şi de producţia impresionantă pe care o vor pregăti pentru acest eveniment. Show-ul va dura peste 1 oră şi 30 de minute şi va însuma peste 50 de muzicieni şi dansatori care vor fi prezenţi pe scenă, alături de starul britanic.

Cariera artistului este una impresionantă şi a început încă din primul moment în care a urcat pe scenă alături de trupa Take That, în 1990. În 1995 artistul a decis că-şi doreşte o carieră solo, iar de peste 30 de ani, acesta a avut un drum fulminant, din toate punctele de vedere.

În 2006, artistul a intrat în Cartea Recordurilor prin faptul că a vândut în doar o singură zi, 1,6 milioane de bilete la turneul Close Ecounters Tour.

Robbie Williams este şi un artist foarte premiat, are peste 18 premii Brit Awards şi 3 premii MTV European Music Awards. Artistul are nu mai puţin de 7 single-uri numărul 1 şi aproape toate albumele sale au ocupat locul 1 în topurile britanice. De altfel, artistul britanic este cel mai bine vândut artist din Marea Britanie, cu peste 75 de milioane de albume vândute.

Printre hiturile lui Robbie Williams regăsim „Feel”, „Angels”, „Rock DJ”, „Let Me Entertain You”, „Freedom”, “Millennium”, “She´s The One”, „Old Before I Die”, „Kids”, „Eternity”, ” Something Stupid ”, „Radio”, „Bodies” şi „Candy”.

Robbie Williams a conertat pentru prima dată în România, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 17 iulie 2015.

Abonamente şi bilete la UNTOLD 2019

Până în prezent, organizatorii festivalului anunţă ca au fost deja vândute primele 60.000 de abonamente. Următoarele 5000 de abonamente pentru cele 4 zile de festival se vor pune în vânzare, miercuri, 5 iunie, ora 12:00, la preţul de 149 de euro plus taxe. Acestea vor putea fi achiziţionate doar de cei care s-au înregistrat online. De asemenea, săptămâna viitoare vor fi scoase la vânzare şi biletele pentru 1 zi de festival.

Abonamentele şi biletele vor putea fi achiziţionate din reţeaua Entertix/MyTicket sau online de pe www.entertix.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de tipul de acces, dar şi perioada de achiziţie.

Ediţia aniversară va însemna o producţie mai impresionantă decât în anii precedenţi, dar şi show-uri unice în lume, cum ar fi cele pregătite de Armin van Buuren, „ARMIN UNTOLD World Exclusive Show„, de bine cunoscutul trio, 3 Are Legend, dar şi de DJ-ul numărul unu al lumii, Martin Garrix, DJ-ul David Guetta şi trupa Bastille.

UNTOLD a devenit încă de la prima ediţie unul dintre cele mai renumite şi aşteptate evenimente muzicale din lume, atât de către fani, cât şi de către artiştii care au urcat pe scene. Cel mai recent top făcut de revista DJ MAG plasează festivalul UNTOLD pe locul 8, în top 50 cele mai bune festivaluri de muzică din lume. Clasamentul s-a făcut în urma voturilor acordate de artiştii care au fost prezenţi la festivaluri.