Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Timmy Trumpet, Bastille, James Arthur şi Oscar and The Wolf se regăsesc printre primele nume confirmate la ediţia aniversară a festivalului UNTOLD, ce va avea loc în perioada 1-4 august 2019, la Cluj-Napoca. Până luni, 25 februarie, ora 14:00, abonamentele au preţul special de 119 euro plus taxe.

De asemenea, Loco Dice, Solomun, Tale of US şi Boris Brejcha, sunt confirmaţi pe scena Galaxy, iar Andy C, Borgore, Chase & Status, Rusko, Sub Focus B2B Wilkinson, Pendulum (DJ Set) B2B Friction şi Camo & Krooked Live se alătură line-up-ului celei de a cincea ediţii a festivalului, pe scena Alchemy.

Organizatorii anunţă că ediţia aniversară va depăşi toate experienţele trăite de fani până acum şi că pe cele 9 scene amplasate în perimetrul festivalului, vor peste presta peste 200 de artişti internaţionali.

Martin Garrix, DJ-ul care la numai 22 de ani a fost desemnat pentru a doua oară consecutiv numărul 1 în lume de către revista DJ Mag, revine pe mainstage-ul festivalului UNTOLD, după show-urile din 2016 şi 2017.

David Guetta a fost la prima ediţie a festivalului, în 2015, şi a rămas impresionat de căldura cu care l-au primit fanii din România. Astfel, artistul se reîntoarce pe scena principală a festivalului UNTOLD ca să celebreze împreună cu fanii, ediţia aniversară a festivalului.

Dimitri Vegas & Like Mike sunt deja o tradiţie pe mainstage-ul UNTOLD, atât ei cât şi binecunoscutul crowd-control pe care îl fac în fiecare an cu participanţii la festival.

Pe segmentul de live-acts, în această vară, fanii festivalului pot auzi una dintre cele mai bune voci ale momentului, cea a lui Dan Smith, solistul trupei Bastille. Trupa urcă pentru prima dată pe scena principală a festivalului şi vor aduce la Cluj-Napoca hituri ca „Pompei”, „Oblivion”, „Happier” şi „I know you”.

Primii artişti confirmaţi la UNTOLD 2019

Vocea artistului britanic James Arthur se va auzi live la UNTOLD, cu binecunoscutele piese „Impossible” şi „Say you won’t let go”.

Andy C (Extended Set), Borgore, Chase & Status (DJ Set), Rusko, Camo & Krooked (Live), Sub Focus B2B Wilkinson şi Pendulum (DJ Set) B2B Friction sunt primele confirmări pe acena Alchemy, cu interes specific pe subcultura muzicii bass cu influenţe edm, trap şi new wave hip-hop.

Iar Loco Dice, Boris Brejcha, Solomun şi Tale of Us sunt primele confirmări pentru scena Galaxy, ce uneşte cultura techno-underground cu noile valuri de muzică house.

Abonamente festivalul UNTOLD 2019

Abonamentele pentru cea de-a cincea ediţie a festivalului UNTOLD, ce va avea loc în perioada 1-4 august 2019 la Cluj-Napoca, pot fi achiziţionate din reţeaua Entertix/MyTicket sau online de pe www.entertix.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de tipul de acces, dar şi perioada de achiziţie.

Până luni, 25 februarie, ora 14:00, abonamentele au preţul special de 119 euro plus taxe.

Categorie Preţ promo Preţ
Acces general 119 euro + taxe (617.19 lei) 129 euro + taxe cumpără
Acces VIP (18+) - 269 euro + taxe (1395.17 lei) cumpără