Este oficial, cea de-a șasea ediție a festivalului UNTOLD va avea loc în acest an, între 9 și 12 septembrie 2021, după ce Guvernul României a dat undă verde pentru organizarea marilor festivalurilor, fără limită de capacitate. Organizatorii UNTOLD anunță că pregătesc și în acest an nume mari internaționale și cea mai intensă experiență de până acum.

Programat inițial pentru perioada 5-8 august 2021, la Cluj-Napoca, organizatorii au hotărât mutarea acestuia în septembrie, pentru o garanție suplimentară a faptului că festivalul se va putea ține în acest an, la cele mai înalte standarde și în cele mai sigure condiții.

Reprezentanții UNTOLD au pus la dispoziția autorităților toate studiile științifice și rezultatele evenimentelor pilot organizate în străinătate, care demonstrează siguranța maximă a evenimentelor organizate cu acces doar pentru vaccinați, testați sau cei cu anticorpi. De asemenea, Uniunea Europeană va aproba de la 1 iulie Certificatul Verde – Covid 19 care asigură aceleași 3 condiții: vaccin, certificat anticorpi sau test negativ (antigen sau PCR).

Experiența, rigurozitatea și seriozitatea organizatorilor UNTOLD, alături de măsurile de maximă siguranță propuse, fac din evenimentul de la Cluj-Napoca cel mai sigur loc public din România în care se pot afla oamenii.

Astfel, UNTOLD este unul dintre puținele festivaluri de amploare internațională, care se va desfășura în acest an, în întreaga lume. Acest lucru este datorat și succesului pe care îl are campania de vaccinare, după cum susțin organizatorii.

Ediția din acest an vine cu o nouă poveste magică la care echipa UNTOLD lucrează de mai bine de 1 an, din care nu vor lipsi cei mai mari artiști din întreaga lume.

După aproape 2 ani de restricții, entuziasmul celor care vor petrece la UNTOLD este nemărginit. Cu toții avem de recuperat 2 ani de distracție într-o singură ediție.

Abonamentele pentru UNTOLD 2021, disponibile din 10 iunie

Începând de luni, 7 iunie, ora 14:00, fanii festivalului UNTOLD care încă nu au un abonament sau bilet se pot înregistra pe untold.com pentru a achiziționa abonamente pentru ediția din acest an. Abonamentele se vor pune în vânzare joi, 10 iunie, la prețul de 149 euro plus taxe, doar pentru cei înregistrați pe untold.com.

De asemenea, toți fanii care și-au cumpărat abonamente pentru UNTOLD 2020 și le-au transformat în abonamente ANYTIME, pot opta începând de joi, 10 iunie, pentru ediția din 2021.

Festivalurile UNTOLD și SAGA au loc în același weekend

Recent, organizatorii festivalului NEVERSEA au anunțat că festivalul nu va mai avea loc între 8-11 iulie, ci va fi reprogramat. De asemenea, și organizatorii festivalului Electric Castle au hotărât să amâne ediția din acest an pentru 13-17 iulie 2022, dar cu speranța că vor marca și ediția 2021 într-o formă diferită.

Organizatorii festivalului SAGA au anunțat că prima ediție va avea loc în weekendul 10-12 septembrie 2021, având deja anunțat și un lineup ce îi include pe Alan Walker, Tiësto și Salvatore Ganacci. În acest caz, festivalul SAGA se va desfășura în același weekend cu UNTOLD.