Chiar dacă ediţia din acest an a festivalului UNTOLD a fost reprogramată pentru vara anului 2021, organizatorii doresc să le ofere fanilor momente inedite și să-i aducă împreună în mediul virtual cu cei mai buni artiști care au urcat în ultimii cinci ani pe scena principală a festivalului. În plus, fanii pot câştiga abonamente VIP pentru UNTOLD 2021 şi telefoane mobile.

Cele mai intense experiențe și cele mai frumoase povești, trăite și scrise, în ultimii 5 ani la UNTOLD vor fi celebrate în perioada festivalului (30 iulie – 2 august 2020), iar cele 4 nopți pline de magie, petrecute în mediul virtual, vor face fanii să simtă din nou spiritul de festival.

Show-ul lui Armin van Buuren din anul 2015, de la prima ediție a festivalului, sau al lui Hardwell, din anul 2017, chiar înainte să se retragă, sunt doar câteva dintre suprizele pregătite pentru fanii festivalului UNTOLD.

Alte momente care vor fi dezvăluite în premieră, sunt create de Afrojack, Timmy Trumpet, Don Diablo, Tujamo, Danny Avila, W&W, Scooter, Kungs, Fedde le Grand, Dannic, Galantis si Subcarpați. Programul zilelor de festival va fi anunțat în curând.

În plus, unul dintre cei mai mari DJ-i ai lumii, un invitat surpriză, pregătește un show în premieră pentru UNTOLD, ce va fi difuzat sâmbătă, 1 august, începând cu ora 21:00, pe canalul de YouTube al festivalului.

Show-ul va fi disponibil pentru cei care se află în posesia unui abonament Anytime (vor primi automat pe email link-ul de acces la acest stream privat), dar şi pentru cei care se înregistrează pe www.untold.com. Cu toţii intră în tragerea la sorţi prin care au șansa de a câștiga unul dintre premiile:

  • 2 abonamente VIP pentru UNTOLD 2021 și cazare la hotel de 4*, în Cluj-Napoca, pentru cele 4 zile de festival
  • 1 telefon Samsung Galaxy S20
  • 1 telefon Samsung Galaxy S20

De asemenea, pentru perioada următoare, organizatorii pregătesc şi un aftermovie special, „My Untold Story”, bazat pe fotografiile şi filmările realizate de fani, în cele 5 ediţii ale festivalului de la Cluj-Napoca.