Chiar dacă festivalul UNTOLD nu va avea loc în acest an, organizatorii îşi doresc ca fanii să devină personajele principale în aftermovie-ul UNTOLD 2020. Astfel, până pe 24 iulie 2020, fanii pot trimite orice amintire memorabilă păstrată în telefon sau postată pe reţelele de socializare, sub forma unui material încărcat pe mystory.in-town.ro şi pot face parte din aftermovie-ul din acest an.

Mai mult decât atât, selfie-ul cu artiștii preferați, video-urile în care fanii au urcat pe scenă alături de Jason Derulo, Robbie Williams, Dimitri Vegas & Like Mike sau alte momente trăite cu emoție în The World Capital of Night and Magic pot aduce premii ce constau în 10 abonamente la UNTOLD 2021.

Astfel, povestea magică UNTOLD merge mai departe cu un nou capitol, „My Untold Story”, în care fanii devin personajele principale. Participanții la festival sunt îndemnaţi să facă o călătorie în timp, în arhivele telefonului, și să își amintească momentele legendare petrecute pe tărâmul magic de la Cluj-Napoca.

Aftermovie-ul din acest an va transmite ceea ce înseamnă festivalul UNTOLD pentru fanii săi şi va evidenția cele mai importante și emoționante momente din cadrul celor cinci ediţii ale festivalului. Iar acesta este doar una dintre surprizele pregătite de organizatorii festivalul UNTOLD în această vară.

Din păcate, ediția din acest an a festivalului din inima Transilvaniei a fost amânată pentru anul 2021, în contextul pandemiei generate de noul coronavirus şi a restricţiilor impuse de autorităţi.

Cei care au cumpărat bilete şi abonamente pentru UNTOLD 2020 şi nu le-au transformat în ANYTIME PASS vor avea la dispoziţie 30 de zile din momentul anunțării datei de festival pentru ediția 2021, pentru a opta între păstrarea valabilității biletului pentru ediția reprogramată sau transformarea biletului în voucher cu valoare. În caz contrar, biletul va deveni automat valabil pentru ediția reprogramată a festivalului.