Ministry of Sound, evenimentul care a fascinat sute de mii de fani din toată lumea îşi va dezvălui secretele în faţa pasionaţilor muzicii electronice din ţara noastră pe 12 mai 2012. Deşi iniţial evenimentul trebuia să se desfăşoare pe 18 februarie din cauza condiţiilor meteo acesta a fost reprogramat pentru luna mai şi îi va aduce la platanele din Turbohalle pe UMEK, Nick Warren, Adrian Eftimie şi Syos.

Află mai multe despre Ministry of Sound!

Ministry of Sound s-a transformat în cei 20 de ani de activitate într-unul dintre cele mai importante branduri ale muzicii electronice. De la clubul cu acelaşi nume din Londra la casa de discuri, de la posturi de radio şi televiziune la unul dintre cele mai rasunătoare concepte de petreceri din toată lumea, Ministry of Sound a devenit unul dintre promotorii principali ai muzicii electronice.

UMEK, părintele tehno-ului şi a culturii electronice slovene revine în Capitală cu beat-urile sale rebele ce l-au transformat într-unul dintre cei mai importanţi reprezentanţi ai muzicii tehno. Cu o carieră de aproape 20 de ani, UMEK s-a clasat ani la rând printre primii 40 de DJ din topul DJ Mag şi şi-a menţinut poziţia printre liderii unei întregi generaţii de iubitori ai muzicii electronice.

„Naşul muzicii house” va mixa la Turbohalle

Nick Warren este unul dintre giganţii muzicii electronice internaţionale. Britanicul are  o carieră de peste 24 de ani în care s-a transformat din DJ-ul din Bristol care încânta petrecăreţii pe ritmuri de reggae şi indie rock într-unul dintre cele mai respectate nume ale industriei. „Naşul muzicii house” va ajunge în Capitală după ce anul trecut a fost unul dintre headlinerii Freedom Music Arena de la Tuborg Green Fest Peninsula 2011.

Având în spate o carieră solidă în radio, Adrian Eftimie a reuşit să îşi transforme rapid pasiunea pentru a mixa într-o carieră de succes. Colaborările cu Alex Gaudino şi Sasha şi single-uri ca „No Side Effect„, „Black Sea Coast” sau „Elevation” nu fac decât să îi confirme talentul şi să îi întărească poziţia printre DJ-ii de top ai ţării noastre.

Line-up-ul evenimentului va fi completat de „The robot puts party on fire” sau Syos, DJ-ul ce deşi sub protecţia anonimatului şi-a câştigat rapid respectul iubitorilor beat-urilor nebune şi ritmurilor lipsite de inhibiţii. Artistul reuşeşte să îşi transforme fiecare apariţie într-un show complet cu efecte pirotehnice şi vizuale şi multe surprize.

Bilete Ministry of Sound

Biletele şi invitatiile evenimentului amânat Ministry of Sound World Tour din 18 februarie pot fi folosite de către posesorii acestora pentru a participa la evenimentul din 12 mai 2012.

Biletele achiziţionate înaintea evenimentului costă 35 de lei de pe www.myticket.ro. Biletele cumpărate la intrare vor costa 50 de lei.

Accesul este permis doar persoanelor care au împlinit 18 ani pană în ziua evenimentului.

Ţinând cont de numărul tichetelor vândute până în acest moment, organizatorii au anunţat că vor fi disponibile spre vânzare doar 2000 de bilete.

Evenimentul de la Bucureşti este primul de acest gen ce se va desfăşura în România şi este organizat de echipa Xteria Dance. Pentru fanii acestui stil muzical, Ministry of Sound World Tour de la Turbohalle va fi ocazia perfectă de a dansa până în zori pe beat-urile unor DJ consacraţi.

Foto: www.ministryofsound.com