Au mai rămas doar câteva ore până la concertul Damian & Brothers de la Sala Palatului din Bucureşti, iar pregătirile au intrat deja în linie dreaptă. În cadrul spectacolului „Gypsy Rock (Change Or Die)” de pe 31 martie 2017, de la ora 20:00, peste 40 de artişti de renume din România vor urca pe scenă alături de Damian Drăghici şi „fraţii săi”.

Ştefan Bănică, Loredana, Delia, Lora, Smiley, Alina Eremia, Cristina Bălan, Nicole Cherry, Connect-R, Cornel Ilie, Feli se numără printre artiştii care vor cânta împreună cu Damian & Brothers în cadrul concertului de promovare al albumului „Gypsy Rock (Change Or Die)”. Cântăreţii, instrumentiştii, soliştii din backing vocals, corpul de balet, cu toţii vor participa la crearea unui show de neuitat, o imensă desfăşurare de forţe, care va dura două ore. Instrumentele tradiţionale lăutăreşti se vor îmbina cu elemente de rock şi cu ritmuri de dubstep, reggae şi gypsy blues, într-o producţie unică şi inedită pe scena din România.

Recent, Damian & Brothers a primit Discul de Aur pentru vanzarile albumului „Gypsy Rock (Change Or Die)”, care conţine 16 piese  şi foarte multe colaborări. Majoritatea cântecelor de pe album, care a fost produs şi coordonat chiar de Damian Drăghici, sunt reinterpretări ale unor piese vechi celebre, precum: „Mama mea e florăreasă” (Gabi Luncă), „Cine-a pus cârciuma în drum” (Ileana Sărăroiu), „Lume, lume” (Maria Tănase), „Dă mamă cu biciu-n mine” (Gabi Luncă).

Damian & Brothers s-a înfiinţat în decembrie 2006, la iniţiativa lui Damian Drăghici, reîntors în România după o carieră internațională în lumea muzicii pop şi jazz. Până în prezent, grupul a susţinut peste 600 de concerte în România şi în străinătate. De-a lungul carierei, trupa a colaborat pe scenele din România cu mai mulţi artişti de renume, precum: Puya, Voltaj, Nicole Cherry şi Ruby.

Bilete Damian & Brothers la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul aniversar Damian & Brothers – „Gypsy Rock – Change or Die” de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 31 martie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria I 260 lei bilete
Categoria II 220 lei  bilete
Categoria III 180 lei  bilete
Categoria IV 120 lei  bilete
Categoria V 85 lei  bilete

Concertul aniversar Damian & Brothers – „Gypsy Rock – Change or Die” de la Bucureşti este un eveniment organizat de Gypsy Productions.