Cu aproximativ o săptămână înainte de concertul de pe 31 martie 2017, de la Sala Palatului, trupa Damian & Brothers a primit discul de aur de la Universal Music România pentru vânzările albumului „Gypsy Rock – Change or Die”, în cadrul unui eveniment care a avut loc la Bucureşti.

Materialul cu cele mai multe colaborări cu artişti de renume din România, „Gypsy Rock – Change or Die”, a fost premiat cu un disc de aur. Damian Drăghici şi trupa sa au primit distincţia în prezenţa mai multor prieteni, dar şi a colegilor de breaslă. Printre cei care s-au reunit pentru a sărbători reuşita trupei s-au numărat: Smiley, Anda Adam, Lora, Nicole Cherry, Giulia, dar şi celebrul producător Şerban Cazan, care a participat la realizarea albumului.

După înmânarea premiului, Damian & Brothers a oferit o mostră din ceea ce va vedea publicul în spectacolul de la Sala Palatului. Trupa a interpretat 3 piese, printre care, „Araclema”, în duet cu Lora, iar pentru hitul „În staţie la Lizeanu” l-a invitat pe scenă şi pe Smiley.

La 10 ani de la înfiinţare şi la 7 ani de la ultimul concert, Damian & Brothers revine pe scena Sălii Palatului pentru un nou spectacol cu o mulţime surprize. Damian Drăghici a ales să sărbătorească atât împlinirea unui deceniu de activitate cu trupa, cât şi ziua sa de naştere, alături de toţi fanii Damian & Brothers. Spectatorii vor asculta piesele de pe noul material, interpretate live alături de invitaţii speciali ai concertului: Smiley, Loredana, Lora, Alina Eremia, Grasu XXL, Cristina Bălan, Ştefan Bănică, Nicole Cherry, Feli, Cornel Ilie, Connect-R.

„Damian & Brothers a fost şi este cel mai frumos proiect din viaţa mea! La 10 ani de la înfiinţare, m-am gândit să fac un album aniversar cu ajutorul tuturor artiştilor prieteni care au înregistrat alături de noi pe Gypsy Rock. Aşa că vă aştept pe 31 martie, de ziua mea de naştere, să sărbătorim 10 ani aniversari ai trupei Damian & Brothers! O să fie nebunie mare, fraţilor!”, a declarat Damian Drăghici.

Albumul „Gypsy Rock – Change or Die” conţine 16 piese, iar  primul single extras este „În staţie la Lizeanu (Domnişoara, Domnişoara)”, featuring Smiley. Prin acest material discografic, Damian & Brothers introduce, printre instrumentele tradiţionale lăutareşti, elemente de rock, ritmuri dubstep, reggae sau gypsy blues. Producţia muzicală s-a realizat în studiourile HaHaHa Production.

Bilete Damian & Brothers la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul aniversar Damian & Brothers – „Gypsy Rock – Change or Die” de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 31 martie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria I 260 lei bilete
Categoria II 220 lei  bilete
Categoria III 180 lei  bilete
Categoria IV 120 lei  bilete
Categoria V 85 lei  bilete

Concertul aniversar Damian & Brothers – „Gypsy Rock – Change or Die” de la Bucureşti este un eveniment organizat de Gypsy Productions.