În perioada 6 octombrie – 5 noiembrie 2016, Horia Brenciu va susţine un turneu naţional, în 12 oraşe din ţară, împreună cu muzicienii care formează HB Orchestra. Horia Brenciu & HB Orchestra vor susţine concerte în: Piatra-Neamţ, Braşov, Iaşi, Bacău, Galaţi, Constanţa, Oradea, Râmnicu-Vâlcea, Craiova, Timişoara, Cluj-Napoca şi Bucureşti.

Program concerte – turneu Horia Brenciu 2016

Oraş Dată Locaţie
Piatra-Neamţ 6 octombrie Sala Polivalentă
Braşov 7 octombrie Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi"
Iaşi 17 octomrbie Casa de Cultură a Sindicatelor
Bacău 18 octombrie Teatru de Vară „Radu Beligan"
Galaţi 19 octombrie Sala Sporturilor Galaţi
Constanţa 20 octombrie Sala Sporturilor Constanţa
Oradea 24 octombrie Teatrul de Stat Oradea
Râmnicu-Vâlcea 25 octombrie Sala Sporturilor „Traian"
Craiova 28 octombrie Sala Polivalentă Craiova
Timişoara 29 octombrie Opera Naţională Timişoara
Cluj-Napoca 30 octombrie Sala Polivalentă
Bucureşti 4-5 noiembrie Sala Palatului

„O lună nebună, o lună muzicală, o lună plină de bucurii! Incepem turneul în forţă pe 6 octombrie, la Piatra Neamţ şi ne oprim pe 5 noiembrie, la Bucureşti! Toamna asta vom avea multe de cântat, mulţi prieteni de revăzut şi o groază de lume de îmbrăţişat pentru că acest turneu vine după o pauză de 3 ani. 3 ani în care am lansat un album, „40+”, în care am scris o mulţime de piese noi şi în care am construit momente muzicale speciale pentru fanii mei. Muzica m-a apropiat şi mai mult de ţară şi m-a făcut să-i iubesc şi mai mult pe români. De pe 6 octombrie, de la Piatra Neamţ, până pe 5 noiembrie, la Sala Palatului, fiecare seară de concert va fi unică şi va beneficia de amintiri frumoase! Dragilor, abia aştept să ne vedem”, a declarat Horia Brenciu

Horia Brenciu este unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi din România datorită stilului unic pe care îl abordează în muzica sa, o combinaţie între pop, blues, soul şi jazz. Hiturile „Lucruri simple”, „Fac ce-mi spune inima”, „A naibii dragoste” şi „Hello” i-au conturat o imagine stabilă în peisajul muzical românesc.

De asemenea, proiectele sale muzicale s-au remarcat şi datorită colaborărilor cu artişti de renume precum: Delia, Loredana, Pepe şi Guess Who. Horia Brenciu a făcut parte din juriul show-ului muzical Vocea României, unde a câştigat două ediţii din postura de anternor. În prezent, Brenciu este jurat la show-ul de talente X Factor.

Bilete turneu naţional LIVE Horia Brenciu 2016

Biletele pentru concertele din cadrul turneului Horia Brenciu & HB Orchestra din perioada 6 octombrie – 5 noiembrie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ.

Preţul biletelor variază în funcţie de oraşul în care are loc concertul şi sunt cuprinse între 30 şi 250 lei.

Turneul lui Horia Brenciu face parte din Programul naţional cultural Artă contra Drog 2016, proiect derulat de Centrul Internaţional şi pentru Drepturile Omului – CIADO România şi Asociaţia Culturală de Teatru, Muzică şi Film „Dracula”. Scopul proiectului este de a informa publicul asupra riscului asociat consumului de droguri şi de a oferi, în acelaşi timp, o alternativă de viaţă sănătoasă prin consumul de acte cultural-artistice.