În perioada 29 ianuarie – 27 aprilie 2018, Alexandra Uşurelu susţine mai multe concerte în România, în cadrul turneului său naţional „Lumea, cum ai vrea să fie”, care vor avea loc în Bucureşti, Iaşi, Timişoara, Cluj-Napoca, Constanţa, Piatra Neamţ, Galaţi şi Braşov. Spectacolele încep după ora 20:00.

Anul 2018 începe în forţă pentru Alexandru Uşurelu, care vine în întâmpinarea publicului său cu un nou proiect: „Lumea, cum ai vrea să fie”, ce va fi prezentat pe unele dintre cele mai mari scene de teatru din ţară. Pentru al treilea an consecutiv, Alexandra Uşurelu revine pe scena TNB pentru un concert de excepţie, pe care îl va susţine ulterior la Iaşi şi la Timişoara.

Program turneu Alexandra Uşurelu – „Lumea, cum ai vrea să fie”

Oraş Dată Locaţie
Bucureşti 29 ianuarie / 20:00 Teatrul Naţional „I.L. Caragiale" bilete
Iaşi 14 februarie / 20:00 Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri" bilete
Timişoara 6 martie / 20:00 Teatrul Naţional „Mihai Eminescu" bilete
Bucureşti 19 martie / 20:00  Teatrul Naţional „I.L. Caragiale" bilete
Constanţa 28 martie / 20:00 Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski" bilete
Piatra-Neamţ 11 aprilie / 20:00 Teatrul Tineretului bilete
Cluj-Napoca 18 aprilie/ 20:00 Casa de Cultură a Studenţilor bilete
Galaţi 23 aprilie/ 20:00 Teatrul Muzical „Nae Leonard" bilete
Braşov 27 aprilie / 20:00 Centrul Cultural Reduta bilete

„Avem timp limitat să facem lucruri sau să acţionăm. Doar viaţa noastră. Nu putem face lumea cum am vrea să fie, dar putem face lumea noastră interioară curată, iar asta poate schimba apoi viziunea tuturor. 2018 îmi aduce timp pentru un nou turneu naţional: «Lumea, cum ai vrea să fie». Îl voi deschide pe 29 ianuarie, prin concertul tradiţional din Sala Mare a Teatrului Naţional Bucureşti, pe care îl voi prezenta apoi în ţară. Muzica mea se diversifică mult odată cu acest turneu. Distribuţia echipei care va urca pe scenă, împreună cu mine, va fi formată din band-ul meu, flaut, harpă, grup de coarde şi un grup vocal. Îmi aduc muzica în sălile celor mai frumoase teatre din țară, acolo unde ştiu ca publicului meu îi place cel mai mult să urmărească producţiile mele de concert.” declară Alexandra.

Cunoscută pentru stilul muzical curat şi pur şi pentru spectacolele live de poveste, Alexandra Uşurelu a câştigat de-a lungul timpului aprecierea multor români care au vibrat pe aceleaşi note muzicale şi pe aceleaşi emoţii precum artista. Cântăreaţa a debutat în 2011 pe scena Teatrului Odeon, cu ocazia galei „Femeia Contează”. De atunci, Alexandra a revenit mereu pe scenele teatrelor din România cu noi proiecte pe tematici care mai de care mai speciale.

Albumul său de debut, „La capătul lumii” (2014) s-a vândul în peste 10.000 de exemplare şi a primit trei nominalizări la cea de-a treisprezecea ediţie a Galei Premiilor Muzicale Radio România, la categoriile „Cel mai bun debut”, „Cel mai bun duet” şi „Cel mai bun album”.

Concertele sold out susţinute de Alexandra Uşurelu la Teatrul Naţional din Bucureşti şi turneele din toată ţară au transformat-o rapid în una dintre cele mai de succes artiste independente, fiind cea mai tânără artistă care a susţinut două concerte proprii în aceeaşi zi, cu casa închisă, în Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti.

Bilete turneu Alexandra Uşurelu – „Lumea, cum ai vrea să fie”

Biletele pentru concertele din cadrul turneului Alexadrei Uşurelu, „Lumea, cum ai vrea să fie”, de la Bucureşti, Iaşi, Timişoara, Cluj-Napoca, Constanţa, Piatra Neamţ, Galaţi şi Braşov, care au loc în perioada 29 ianuarie – 27 aprilie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro la mai multe categorii de preţuri, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.