Ediţia a IX-a a celui mai mare festival din România – Tuborg Green Fest Peninsula 2011 –  promite peste 70 de concerte şi petreceri care vor avea loc în perioada 25 – 28 august 2011.

Află mai multe despre Tuborg Green Fest Peninsula 2011!

Pe lângă artiştii care şi-au confirmat deja prezenţa pe malul Mureşului, organizatorii vin cu noi surprize. Astfel, în data de 26 august 2011, fanii muzicii electronice sunt aşteptaţi în Freedom Music Arena, la concertul Myon & Shane 54, iar în ultima zi a festivalului vor mixa Hot X şi Igor Do’Urden.

În urma concursului Talent Stage TuborgSound, desfăşurat pe pagina de Facebook, 12 formaţii au fost alese pentru a completa programul muzical al Tuborg Green Fest Peninsula 2011.

Complexul Weekend tărâmul muzicii, filmului şi teatrului

Şi în acest an Tuborg Green Fest Peninsula spune nu plictiselii. Astfel din programul festivalului fac parte şi:

  • activităţi sportive în cadrul Borsec Sport Zone: competiţii pe echipe sau individuale, de la fotbal, poker, stivuit de lăzi, până la moară sau şah, sporturi extreme: bungee-jumping şi catapulta, sporturi nautice: amatorii pot merge cu caiacul pe Mureş, sub stricta supraveghere a salvamarilor. Scăldatul în râul Mureş este interzis.
  • proiecţii de filme: „Art by Chance„, cel mai mare festival de filme de foarte scurt metraj desfăşurat în spaţiul public, vine acum şi în România, cu 23 de scurt-metraje cu o durată de 30 de secunde fiecare, ele putând fi vizionate pe ledurile de lângă cele patru scene.Pe lângă „Art bz Chance”, la Tuborg Green Fest Peninsula revin filmele Festivalului de Scurt Metraje Alter-Native, precum şi prima ediţie a Peninsulei Dependenţilor de Trailere într-un maraton de 3 ore de trailere, la Port.Ro Movie & Dance Tent, pe 28 august va veni un film de Oscar: „Susanne Bier: In a Better World” – peliculă ce a obţinut premiul Oscar în 2011 pentru Cel mai bun film străin.
  • spectacole de teatru şi improvizaţie: Kulturpart vine la Tuborg Green Fest Peninsula, zilnic o trupă de actori a Comunităţii Creative de Teatru de Stradă din Ungaria vor prezenta spectacole, vor invita peninsularii să joace teatru, să confecţioneze măşti şi le vor dezvălui din secretele artei dramatice,
  • portrete sau caricaturi, tatuaje henna, body-painting, masaj relaxant în Zona Artei
  • dansuri populare şi cursuri de dans.

În fiecare dimineaţă peninsularii se vor putea bucura de cafea, prăjituri, narghilea la Miert Pub. Pot alege un masaj de relaxare, să juce poker, să participe la un concurs de fotografii, iar începând de vineri până duminică pot asista la un show de stand-up comedy, ce-i are ca protagonoşti pe Tibi Neuronu, Radu Isac şi Sorin Pârcălab.

Vezi programul complet al concertelor din cadrul festivalului!

Concursuri Tuborg Green Fest Peninsula 2011

Festival Starter dă posibilitatea unui norocos câştigător să experimenteze Tuborg Green Fest Peninsula în stil de vedetă, alături de alţi 3 prieteni. Timp de 4 zile vor fi trataţi regeşte, având acces direct la vedetele celui mai mare festival din România, beneficiind de cazare de lux şi multe alte surprize. Tragerea la sorţi va avea loc pe 20 august! Detalii pe www.peninsula.ro.

Aplicaţia quiz a AdAugusta poate fi accesată pe Facebook şi presupune ca jucătorii să răspundă la întrebări de cultură generală despre festival. Premiile constau în 40 de abonamente la Tuborg Green Fest Peninsula.

Bilete şi abonamente Tuborg Green Fest Peninsula 2011

Biletele şi abonamentele Tuborg Green Fest Peninsula rămân la aceleaşi preţ ca şi anul trecut şi pot fi cumpărate din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

16 iulie – 24 august 2011
– abonament 4 zile: 179 lei
– bilet pe zile: 80 lei
la intrare
– abonament 4 zile: 240 lei
– bilet pe zile: 100 lei
Cumpara bilet Tuborg Green Fest Peninsula 2011

Festivalul Tuborg Green Fest Peninsula 2011 este prezentat de Tuborg şi organizat de Sziget Management şi Organizaţia Tinerilor Maghiari din România – MIÉRT .

Daniela Gheorghe

Foto: www.joesbigtoe.co.uk