Aproape 5000 de bucuresteni au participat aseara, 23 august 2011, la evenimentul organizat in memoria artistei britanice Amy Winehouse, la o luna de la tragica sa disparitie. Paula Seling, Rona Hartner, Maria Radu si Nico au oferit un tribut emotionant, presarat cu piese proprii si cover-uri ale celor mai celebre hituri Amy Winehouse. „IN AMINTIREA UNEI DIVE – AMY WINEHOUSE” a fost prezentat de Ciuc Premium si organizat de Events, cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti si Universal Music Romania.

In Piata George Enescu din Capitala au rasunat aseara refrenele pe care milioane de oameni le-au fredonat pe intreg mapamondul. Ca artist, Amy Winehouse a fost adulata pentru eclectismul sau, un mix unic de jazz, soul, hip-hop, pop, R&B, muzica anilor `60; a fost reteta de succes care i-a asigurat un loc aparte in inimile ascultatorilor sai. Acelasi lucru l-au pus in scena aseara Paula Seling, Rona Hartner, Maria Radu si Nico, o combinatie uluitoare de voci de exceptie, fiecare cu o abordare surprinzatoare a pieselor create de Winehouse.

Seara a fost deschisa in forta de Maria Radu, cu un cover al piesei „Valerie„, material discografic la randul sau preluat de Amy Winehouse si Mark Ronson de la trupa The Zuttons (UK) si nominalizat in 2008 pentru un Brit Award la categoria „Best British Single”. Au urmat doua ore de muzica buna, in care evergreen-urile divei britanice – „Back to Black„, „Rehab„, „Stronger Than Me„, „Love Is A Losing Game„, „You Know I’m No Good” – s-au impletit armonios cu piese care-i erau dedicate, momente de reverenta fata de memoria sa, precum impresionantul „Sing and Pray” al Ronei Hartner, sau „Promit” (ca nu te voi uita) al Paulei Seling. Concertul s-a incheiat cu aceeasi piesa din deschidere, „Valerie„, pentru care cele patru soliste si-au unit vocile si band-urile, oferind spectatorilor in picioare un final indelung aplaudat. Showul a fost urmat de proiectia recitalului sustinut de Amy Winehouse la Londra, in 2007, la Shepherd’s Bush Empire: „I Told You I Was Trouble: Amy Winehouse Live From London (2007)„.

Setlist complet: Maria RaduValerie / Rehab / Dorul / Zbor / M-am indragostit un pic / Seven Days Fool / Too Late for You; NicoLove Is a Losing Game / Love Sick In Berlin ; Rona HartnerYou Know I’m No Good / Stronger Than Me / Sing and Pray / Lume, lume; Paula SelingCuleg vise / Ce bine ca esti / Love Is a Losing Game / Back to Black / Promit / Mercedes Benz / Timpul / Playing with Fire / Ploaia.

Ciuc Premium a fost berea oficiala a evenimentului „IN AMINTIREA UNEI DIVE – AMY WINEHOUSE„. Astfel, berea Ciuc Premium continua traditia de anul trecut de a se asocia cu unele dintre cele mai mari evenimente de muzica live de calitate.

Evenimentul a fost organizat de Events, cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti si Universal Music Romania.

Parteneri media: Music Channel, Sapte Seri, Adevarul, OK!, Elevate, iConcert.ro, Infomusic.ro.

Parteneri: CardAvantaj, Media Image, Comunicatedepresa.ro, ROI Media, Green Pixel, Rol.ro.