Acest eveniment a avut loc in data de 18 Oct 2018.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 18 octombrie 2018, de la ora 20:00, după trei ani de la prima vizită în România, cei peste 85 de membri ai ansamblului Red Guard Choir, condus de Generalul Viktor Eliseev, revin la Sala Palatului din Bucureşti. Unicul ansamblu oficial al Gărzii Naţionale a Rusiei îl va avea ca invitat de onoare pe maestrul Gheorghe Zamfir.

Cu o linie artistică bine definită şi un repertoriu variat ce include melodii din folclorul rusesc, cântece patriotice, hituri internaţionale sau arii din opere celebre, show-urile artiştilor ruşi călătoresc în întreaga lume şi cuceresc inimile publicului de toate vârstele.

Având ca tematică celebrarea esenţei culturii ruseşti, spectacolul pune accentul pe interpretare muzicală fără reproş, dans şi culoare. Numerele de dans absolut uluitoare, paşii stricţi şi tehnica ireproşabilă, sincronizarea desăvârşită şi energia mişcărilor, costumele deosebite lucrate manual în zeci de culori şi muzica tradițională rusească, transformă atmosfera de spectacol într-o adevărată sărbătoare.

Ansamblul Academic al Gărzii Naţionale a Federaţiei Ruse, The Red Guard Choir, este singurul organism militar care a primit Steaua de Platină, pe bulevardul dedicat marilor artişti ruşi. Acesta numără, în cadrul academiei, peste 400 de artişti (muzicieni, cântăreţi şi dansatori), iar cincizeci dintre artiştii acestui ansamblu au primit titlul suprem de Artist Emerit al Rusiei.

Bilete The Red Guard Choir la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru spectacolul The Red Guard Choir, de pe 18 octombrie 2018 la Sala Palatului din Bucureşti, pot fi achiziţionate de pe www.blt.ro, la mai multe cateogorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 300 lei bilete
Categoria I 200 lei bilete
Categoria II 140 lei bilete
Categoria III 90 lei bilete
Categoria IV 65 lei bilete

Evenimentul The Red Guard Choir, de la Sala Palatului din Bucureşti, este organizat de Asociaţia Culturală Spectaculis.