Afişul festivalului Sziget, ce va avea loc între 11 şi 18 august 2014 la Budapesta, a fost completat de nume precum: The Prodigy, Lily Allen, La Roux, Kavinsky, Fink, Ska-P, Miles Kane, Bonobo, Palma Violets şi Jagwar Ma.

The Prodigy, un nume ce nu mai are nevoie de nici o prezentare, nu va rata ocazia de a face show total pe scena principală a Sziget Festival. Anul acesta britanicii vor împlini 24 de ani de activitate, cu 7 albume şi peste 25 de milioane de copii vândute. În aşteptarea albumului cu numărul 8, toate drumurile duc la Budapesta, unde cu puţin noroc, Liam Howlett, Keith Flint şi Maxim Reality ne vor binecuvânta cu o piesă de pe viitorul material discografic, „How to Steal a Jet Fighter „.

Act de prezenţă la unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa, Sziget, face şi extravaganta Lily Allen. Britanica îşi datorează popularitatea site-ului myspace.com, unde de altfel s-au făcut auzite primele melodii ale artistei. Succesul dobândit i-a asigurat numele pe lista nominalizărilor la importantele premii Grammy, Brit Awards sau MTV Video Music Awards.

Publicul din Insula Libertăţii a avut ocazia unei întâlniri cu spaniolii de la Ska-P şi la ediţia de anul trecut a Sziget Festival. Pentru că show-ul de anul trecut a rămas în amintirile multor fani, Ska- P vor concerta şi în 2014 la festivalul din inima Budapestei.

La Sziget Festival 2014 au fost confirmaţi până acum şi Queens of the Stone Age, Imagine Dragons, Skrillex, Placebo, Macklemore & Ryan Lewis, Calvin Harris, Bastille şi mulţi alţii.

Bilete şi abonamente Sziget Festival 2014

Biletele şi abonamentele pentru Sziget Festival 2014 sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la preţuri ce variază în funcţie de facilităţi:

Categorie bilete Preţ
Abonament 7 zile (11-18 august) – campare inclusă 209 Euro cumpără abonament
Abonament 5 zile (13-18 august) – fără campare 179 Euro  cumpără abonament
Bilet pentru o zi 50 Euro cumpără bilete
Bilet pentru autocaravane 130 Euro cumpără bilete
Bilet VIP Camping 130 Euro cumpără bilete