Printre cele mai noi nume confirmate pentru ediţia din acest an a festivalului Sziget (11-18 august 2014) din Ungaria se numără: Macklemore & Ryan Lewis, Skrillex, Jake Bugg, London Grammar, DARKSIDE, Die Fantastischien Vier, Tom Odell, Michael Kiwanuka, The Big Pink, Borgore şi Brody Dalle.

Macklemore şi Ryan Lewis nu mai au nevoie de nici o prezentare, publicul român cunoscându-i după deja celebrele piese „Thrift Shop” şi „Can’t Hold Us”. Ei au reuşit performanţa de a duce cele două melodii pe prima poziţie în Billboard Hot 100 fără sprijinul unei case de producţie mari.

Sonny John Moore sau Skrillex, pentru publicul larg, va ajunge şi el pe Insula Libertăţii Sziget cu un set incendiar. Bineînţeles, publicul internaţional se va putea bucura şi de piesele care l-au consacrat pe artistul american în vârstă de 26 de ani.

Un obişnuit al festivalului Sziget este Borgore. Israelianul nebun al dubstepului va concerta şi anul acesta la Sziget, acolo unde în repetate rânduri a umplut corturi de 8.000 de oameni. Pe Borgore am avut ocazia să-l vedem şi noi la Peninsula 2011 şi la Bucureşti în 2012.

Pe lângă trupele amintite mai sus, la Sziget a fost mai fost confirmaţi şi cei de la Queens of the Stone Age, Placebo, Calvin Harris, Bastille, Imagine Dragons, Stromae, Klaxons, Laidback Luke şi Starlight Girls.

Bilete şi abonamente Sziget Festival 2014

Biletele şi abonamentele pentru Sziget Festival 2014 sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la preţuri ce variază în funcţie de facilităţi:

Categorie bilete Preţ
Abonament 7 zile (11-18 august) – campare inclusă 209 Euro cumpără abonament
Abonament 5 zile (13-18 august) – fără campare 179 Euro  cumpără abonament
Bilet pentru o zi 50 Euro cumpără bilete
Bilet pentru autocaravane 130 Euro cumpără bilete
Bilet VIP Camping 130 Euro cumpără bilete