Queens of the Stone Age, Placebo, Calvin Harris, Bastille, Imagine Dragons, Stromae, Klaxons, Laidback Luke şi Starlight Girls sunt primele nume confirmate pentru ediţia din 2014 a festivalului Sziget, ce va avea loc între 11 şi 18 august la Budapesta.

Festivalul îşi va deschide porţile cu o săptămână mai târziu decât data la care începea de obicei, însă organizatorii promit o săptămână de distracţie pe „Insula Libertăţii„. Sziget Festival ocupă de ani buni poziţii fruntaşe în topul celor mai bune festivaluri mari din Europa.

http://youtu.be/WGc-rEscomk

Placebo sunt obişnuiţi de-ai festivalului din mijlocul Dunării cu cinci participări, iar la ediţia din 2014 britanicii vor veni cu cel mai nou material discografic al lor, „Loud like Love„. De cealaltă parte, legendara trupă rock din California, Queens of the Stone Age va urca pentru prima dată pe scena principală a Sziget Festival ca şi headliner al Zilei 0 (12 august 2014).

Solist, compozitor, producător şi DJ-ul scoţian Calvin Harris va da tonul la distracţie pe „Insula Libertăţii” Sziget. Bastille şi Imagine Dragons sunt două nume lansate relativ recent pe piaţa muzicală europeană, dar care se bucură de o ascensiune rapidă în topurile celor mai prestigioase radiouri.

Pe ei şi pe mulţi alţii îi veţi putea vedea între 11 şi 18 august 2014, pe Insula Obuda, Budapesta, la festivalul de tradiţie Sziget.

Bilete şi abonamente Sziget Festival 2014

Biletele şi abonamentele pentru Sziget Festival 2014 sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la preţuri ce variază în funcţie de facilităţi:

Categorie bilete Preţ
Abonament 7 zile (11-18 august) – campare inclusă 209 Euro cumpără abonament
Abonament 5 zile (13-18 august) – fără campare 179 Euro  cumpără abonament
Bilet pentru o zi 50 Euro cumpără bilete
Bilet pentru autocaravane 130 Euro cumpără bilete
Bilet VIP Camping 130 Euro cumpără bilete