Show-ul pe care trupa Taxi îl va susţine pe 6 iunie 2013 la Arenele Romane va fi deschis de Compania de Artişti „Dorian’s Art”. Vocile care vor încălzi publicul înaintea show-ului Taxi sunt: Dragoş Chircu, Anthony Icuagu, Cristina Caramarcu, Marcel Lovin, Daria Corbu, Ciprian Teodorescu, Bianca Cristea, Vlad Stoia şi Beatrice Vlădan, toţi foşti concurenţi ai emisiunii Vocea României.

Dana Dorian este una dintre cele mai cunoscute profesoare de canto din România. „Începând” cu Dan Teodorescu, căruia a dat sfaturi încă înainte de debut, Dana Dorian a avut o mulţime de artişti celebri ca şi elevi. Mulţi dintre aceştia au trebuit să treacă printre examene şi unul special, care conţine piese ale trupei Taxi. Despre acesta, Dana a declarat: „un examen pe care puţini îl trec, Dan Teodorescu având un stil aparte de a versifica, greu de abordat chiar şi de profesionişti„.

Pentru concertul de la Arenele Romane, Dana a ales concurenţii cu rezultate foarte bune de la „Vocea României”. Aşadar, seara va fi deschisă cu melodii interpretate de Dragoş Chircu, Anthony Icuagu, Cristina Caramarcu în duet cu Marcel Lovin, Daria Corbu, Ciprian Teodorescu şi Bianca Cristea, duetul Vlad Stoia – Beatrice Vlădan.

Bilete Taxi la Arenele Romane

Biletele sunt diponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la mai multe categorii de preţ. Biletele VIP Exclusive includ, în preţ, albumul „Cele 2 cuvinte” cu autografele membrilor trupei. CD-urile vor fi înmanate în ziua evenimentului, la intrarea în locaţie.

Categorie bilete Preţ
VIP Exclusive 180 lei cumpără bilete
VIP 140 lei cumpără bilete
Categoria I 90 lei cumpără bilete
Categoria II 70 lei cumpără bilete
Categoria IV 50 lei cumpără bilete

Evenimentul cu trupa Taxi de la Arenele Romane este prezentat de CIADO – Artă contra drog şi va începe puţin după ora 20:00.