Acest eveniment a avut loc in data de 6 Jun 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 6 iunie 2013, Taxi, una dintre cele mai iubite trupe din România, va susţine un concert extraordinar la Arenele Romane din Bucureşti. Evenimentul va avea loc în cadrul campaniei „Artă contra drog”. În deschidere vor cânta Vocile României: Dragoş Chircu, Anthony Icuagu, Cristina Caramarcu în duet cu Marcel Lovin, Daria Corbu, Ciprian Teodorescu şi Bianca Cristea, duetul Vlad Stoia – Beatrice Vlădan.

Câştigă invitaţii la concertul Taxi!

Fondată în 1999, trupa Taxi a debutat cu single-ul „Criogenia salvează România„. Un an mai târziu, Taxi a reprezentat România la concursul Eurovision cu melodia „Luna„. În anul 2001 trupa a lansat cel de-al patrulea album, intitulat „Americanofonia” după care a urmat „De cursă lungă„(2002) şi „C.” apărut în iunie 2003.

Albumul „Romantica” (2007) este al optulea album de la înfiinţarea trupei, iar pentru videoclipul „Dragostea ca o pereche de pantofi” (una dintre melodiile de pe album) designerul Mihai Albu a creat special o pereche de pantofi unicat, care apar şi pe coperta albumului. Materialul conţine 12 piese în binecunoscutul stil al trupei (printre care hit-urile „Te caut în toate femeile„, „Stelele care cad” şi „Dragostea ca o pereche de pantofi„).

RECENZIE: Taxi, show plin de surprize la Sala Palatului

Din 2009 încoace, Taxi a lansat piese precum „Probleme de memorie„, „Adrenalina„, „Nişte răspunsuri„, „E criza” şi „Citez din Tupac„. În 2011 trupa a lansat un nou album „Cele două cuvinte”, album care se bucură înca de la apariție de un continuu succes.

În momentul de faţă din trupa Taxi fac parte: Dan Teodorescu (voce, chitară acustică), Mugurel Coman (clape), Cantemir Neacsu (chitară electrică), Darius Neagu (tobe), Vicky Sava (backing vocals), Kerezsi Csongor (chitară bas).

Bilete Taxi – Arenele Romane

Biletele pentru show-ul Taxi de la Arenele Romane vor avea forma unor tichete de donaţie, concertul făcând parte din campania „Artă contra drog”. Acestea pot fi cumpărate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
VIP Exclusive* 180 lei cumpără bilete
VIP 140 lei cumpără bilete
Categoria I 90 lei cumpără bilete
Categoria II 70 lei cumpără bilete
Categoria IV 50 lei cumpără bilete

*Biletele VIP Exclusive includ, în preţ, albumul „Cele 2 cuvinte” cu autografele membrilor trupei. CD-urile vor fi înmanate în ziua evenimentului, la intrarea în locaţie