Cu o zi înainte de primul concert Red Hot Chili Peppers de la Bucureşti, organizatorii au anunţat suplimentarea numărului de bilete, la un preţ special. Este vorba despre aproximativ 500 de bilete disponibile la 155 lei, echivalent cu preţul de la peluze, locurile disponibile fiind localizate în tribunele Arenei Naţionale.

Află mai multe despre concertul RHCP!

Suplimentarea vine în urma unor schimbări logistice care au permis punerea în vânzare a locurilor rezervate iniţial pentru partea de producţie. Biletele sunt în tribune (în sectoarele 320 şi 380) şi pot fi achiziţionate astăzi în magazinele din reţeaua Diverta şi mâine la punctele de vânzare de la cele trei intrări în Arena Naţională. În afara de acest tip de bilete, pentru concertul de pe 31 august 2012 mai sunt disponibile bilete în tribune şi peluze (la preţurile de 375, 305, 265, 185 şi 155 lei). Vezi care sunt regulile de acces la concert!

Accesul publicului în zona de concert se va face începând de la ora 17:00, iar prima trupă AAAK îşi va începe recitalul la 18:30. Clujenii de la Grimus vor urca pe scena Arenei Naţionale de la 19:30, iar californienii de la RHCP le dau întâlnire fanilor puţin după lăsarea întunericului. Anthony, Flea, Chad şi Josh le promit celor 45.000 de fani ce vor fi prezenţi la primul concert de pe Arena Naţională.

Concertul Red Hot Chili Peppers de la Bucureşti face parte din turneul de promovare a celui mai recent material discografic al trupei „I’m With You” şi este organizat de Emagic.