A mai rămas puţin timp până la ultimul mare concert al verii şi tot o dată primul astfel de eveniment de pe Arena Naţională. Americani de la Red Hot Chili Peppers vor susţine primul lor concert la Bucureşti pe 31 august 2012 în faţa a zeci de mii de fani pentru care organizatorii au comunicat astăzi informaţii legate de acces.

Află mai multe informaţii despre concertul Red Hot Chili Peppers!

Accesul în Arena Naţională se va face de la ora 17:00 prin trei intrări (Bulevardul Basarabia, Str. Maior Coravu şi Str. Pierre de Coubertin) pe baza biletului de intrare. Biletul poate fi folosit pentru a intra pe stadion o singură dată, dacă se părăseşte stadionul pe perioada evenimentului pentru revenire este necesară cumpărarea unui nou bilet.

Pentru a evita aglomeraţia, organizatorii au stabilit o serie de reguli de acces în funcţie de zona în care fanii şi-au cumpărat biletele, astfel:

  • Gazon, Tribuna 1 Vest şi Tribuna Oficial: prin intrarea din Str. Maior Coravu
  • Gold Circle: prin intrarea din Str. Pierre de Coubertin
  • Tribuna 2 Est şi Peluza Sud: prin intrarea din Bd. Basarabia

Reguli de acces şi recomandări

În Arena Naţională nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml şi deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil) sau aparate de înregistrare audio-video.

În zona de concert va fi permis accesul cu binocluri şi căşti de motor, cu menţiunea că nu vor exista cutii de valori în locaţie. În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, organizatorii recomandă spectatorilor să-şi aducă pelerine de ploaie.

Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în spaţiul de concert în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate.

AAAK şi Grimus sunt trupele care vor da startul evenimentului, la scurt timp după deschiderea porţilor de la ora 17:00. Dacă britanicii de la AAAK vor concerta de la 18:30, clujenii de la Grimus îşi vor începe recitalul cu o oră mai târziu.  Californienii de la Red Hot Chili Peppers vor urca pe scenă puţin după lăsarea întunericului.

Pentru marele concert de pe Arena Naţională mai sunt disponibile bilete doar pentru peluze şi tribune, preţurile acestora începând de la 155 lei. Biletele pot fi achiziţionate în avans din reţeaua Diverta sau în ziua evenimentului de la punctele de vânzare amplasate la intrarea în zona de concert, în limita locurilor disponibile.