Acest eveniment a avut loc in data de 20 Nov 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 20 noiembrie 2013, de la ora 20:00, Sala Palatului din Bucureşti va fi gazda unui nou eveniment marca Sukhishvili. Baletul Naţional Georgian Sukhishvili revine pe scena bucureşteană la doi ani după precedentul show, de data aceasta în cadrul unui amplu turneu european.

„Georgienii zburători” promit două ore de acrobații și sărituri extrem de înalte executate în cadrul unui spectacol palpitant plin de tradiție și grație și o coregrafie complexă. Peste 70 de dansatori vor urca pe scenă şi vor dansa pe ritmurile muzicii tradiționale georgiene, interpretată live de muzicieni din Orchestra Națională a Georgiei. Scena va fi completată de peste 1000 de costume extraordinare create special pentru dansatori vor întregi tabloul unei captivante povești despre luptă, curaj și eroism.

http://www.youtube.com/watch?v=xwZiljm-tjM

Baletului Național Georgian Sukhishvilli este prima companie profesionistă de dans din Georgia, înființată în 1945 de Iliko Sukhishvili și Nino Ramishvili. De-a lungul timpului, Baletul s-a transformat într-o adevărată carte de vizită culturală a Georgiei, fiind reprezentantul tradiției și patrimoniului artistic al acestei țări în întreaga lume. Au avut parte de mai bine de 10000 de spectacole în toată lumea cucerind publicul din Albert Hall în Londra, La Scala din Milano, Metropolitan Opera sau Madison Square Garden în New York.

Bilete Sukhishvili la Bucureşti

Biletele pentru show-ul Sukhishvili de la Sala Palatului pot fi cumpărate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Categorie Preţ
Categoria I 250 lei cumpără bilete
Categoria II 190 lei  cumpără bilete
Categoria III 140 lei cumpără bilete
Categoria IV 90 lei  cumpără bilete
Categoria V 70 lei cumpără bilete
Categoria VI 50 lei cumpără bilete