Acest eveniment a avut loc in data de 15 Dec 2014.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 15 decembrie 2014, de la ora 20:00, unul dintre cele mai emblematice nume ale cântecelor tradiţionale de Crăciun, Ştefan Hruşcă, revine în concert la Sala Palatului din Bucureşti. Invitat special, actorul Florin Piersic.

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertul Ştefan Hruşcă la Sala Palatului

Completează formularul de mai jos până luni, 15 decembrie 2014, ora 12:00, şi poţi câştiga una din cele două invitaţii valabile pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Mihai Cristian şi Vantulescu Laura. Felicitări!


Ştefan Hruşcă şi-a început cariera muzicală interpretând melodii folk, debutând în anul 1981, alături de Cenaclul Flacăra. Cu toate acestea, darul său de a vesti cea mai frumoasă perioadă a anului l-a ajutat să se facă cunoscut publicului din România. Cu toate că artistul s-a stabilit în Canada de mai bine de două decenii, Hruşcă revin în fiecare iarnă pe meleagurile natale pentru a vesti şi a spune povestea Crăciunului. Acesta are un repertoriu vast de colinde şi melodii folk, printre cele mai apreciate fiind „Flori dalbe”, „Trei păstori”, „Afară ninge liniştit”, „Linu-i lin”, dar şi „Rugă pentru părinţi”.

Cu toate că spectacolul colindelor lui Ştefan Hruşcă a fost pus în scenă ani la rând, artistul promite numeroase surprize pentru concertul din 15 decembrie, acestea fiind dezvăluite la momentul oportun.

Bilete concert Ştefan Hruşcă la Sala Palatului

Biletele pentru concertul Colinde Tradiţionale de Crăciun cu Ştefan Hruşcă din 15 decembrie 2014, de la Sala Palatului din Bucureşti, sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la următoarele preţuri:

Categoria Preţ
Categoria VIP 175 lei cumpără bilete
Categoria I 150 lei cumpără bilete
Categoria II 120 lei cumpără bilete
Categoria III 90 lei cumpără bilete
Categoria IV 60 lei cumpără bilete