Trei dintre fanii lui Slash vor avea şansa să îl cunoască personal pe fostul chitarist al trupei Guns N’ Roses la primul show al acestuia la Bucureşti. Este vorba de trei posesori de bilete la evenimentul de pe 5 februarie 2013 care vor putea participa la un meet and greet cu artistul.

Află mai multe detalii despre concertul Slash de la Bucureşti!

Cei trei fericiţi câştigători vor putea merge la întâlnirea cu Slash însoţiţi de o altă persoană, de asemenea posesoare de bilet. Câştigătorii vor fi selectaţi aleatoriu în urma unei trageri la sorţi a seriilor biletelor achiziționate până la data de 4 februarie 2013, inclusiv. Anunţul legat de câştigători şi condițiile desfășurării întâlnirii se va face pe pagina de Facebook şi site-ul Phoenix Entertainment pe 5 februarie.

O nouă categorie de bilete epuizată

Mii de iubitori ai rockului sunt aşteptaţi pe 5 februarie 2013 la Sala Palatului din Bucureşti pentru prima întâlnire cu faimosul Slash. După ce două dintre cele cinci categorii de bilete au fost vândute în totalitate, biletele dintr-o a treia categorie au fost epuizate. Este vorba de categoria I, momentan mai fiind disponibile doar biletele de la categoriile II şi III, la 220 şi respectiv 160 lei.

Biletele pentru concertul Slash de pe 5 februarie 2013 de la Sala Palatului din Bucureşti pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
VIP 360 lei SOLD OUT
Categoria 1 260 lei SOLD OUT
Categoria 2 220 lei cumpără bilete
Categoria 3 160 lei cumpără bilete
Categoria 4 100 lei SOLD OUT

Slash va concerta la Sala Palatului alături de Myles Kennedy şi The Conspirators în cadrul celui de-al treilea concert din turneul lor european de anul acesta. Evenimentul va fi organizat de Phoenix Entertainment şi va fi deschis de un recital byron.