Acest eveniment a avut loc in data de 5 Feb 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 5 februarie 2013, de la ora 19:30, celebrul chitarist Slash va concerta la Sala Palatului din Bucureşti, alături de Myles Kennedy şi The Conspirators. Concertul din Capitală face parte din cadrul turneului de promovare al albumului „Apocalyptic Love” şi va fi dechis de byron.

Află care sunt regulile de acces la concertul Slash!


Program Slash feat. Myles Kennedy and The Conspirators

18:00 – deschiderea uşilor
19:30 – byron
20:30 – Slash feat. Myles Kennedy and The Conspirators


Slash, unul dintre cei mai cunoscuţi chitarişti la nivel mondial va concerta pentru prima oară în România. Pe numele său adevărat Saul Hudson, Slash este la ora actuală unul dintre cei mai influenţi chitarişti din istoria rock-ului, datorită stilului său inconfundabil şi a tehnicii pe care o stăpâneşte. Slash a devenit renumit şi datorită colaborării sale cu Guns N’ Roses, mulţi considerând că trupa a pierdut ceva din farmecul ei după plecarea acestuia, în 1996.

Printre cele mai importante proiecte ale chitaristului se numără Slash’s Snakepit şi Velvet Revolver. În cei peste 30 de ani carieră, a colaborat cu artişti ca Michael Jackson, Lenny Kravitz, Alice Cooper, Rihanna, Fergie, Ray Charles sau Stevie Wonder. Lansarea albumului solo „Slash” din 2010 a făcut posibilă întâlnirea şi colaborarea dintre Slash şi Myles Kenndy. Acest lucru a dus mai târziu la apariţia unui nou album “Apocalyptic Love” în formula Slash (chitară), Myles Kennedy (vocal), Todd Kerns (bas) şi Brent Fitz (tobe), adică Slash featuring Myles Kennedy and The Conspirators.

Myles Kennedy a devenit cunoscut pe scena muzicii rock ca fiind solistul trupei Alter Bridge. De asemenea, calităţile sale vocale sunt apreciate, Myles Kennedy fiind tenor, iar vocea sa poate atinge note din patru octave. Printre cele mai cunoscute piese Alter Bridge se regăsesc „Broken Wings„, „Watch Over You” sau „Blackbird„.

Bilete Slash la Bucureşti

Biletele pentru concertul Slash de pe 5 februarie 2013 de la Sala Palatului din Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
VIP 360 lei SOLD OUT
Categoria 1 260 lei SOLD OUT
Categoria 2 220 lei cumpără bilete
Categoria 3 160 lei cumpără bilete
Categoria 4 100 lei SOLD OUT

Concertul Slash featuring Myles Kennedy and The Conspirators de pe 5 februarie 2013 este organizat de Phoenix Entertainment.