Acest eveniment a avut loc in data de 5 Jul 2015.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Pe 4 şi 5 iulie 2015, Zdob şi Zdub, Alternosfera, Triggerfinger, Luna Amară, Coma, Grimus, Şuie Paparude şi mulţi alţii vor cânta la a doua ediţie a festivalului Shine, de la Arenele Romane din Bucureşti. Festivalul îşi propune să strângă cele mai bune trupe româneşti de alternative rock sau indie alături de invitaţi speciali de afară sub egida „Come and Shine”.

Afişul celei de a doua ediţii a festivalului include trupe de rock alternativ din România: Alternosfera, Zdob şi Zdub, VAMA, Coma, Şuie Paparude, Pixels, Grimus, Roadkill Soda, Toulouse Lautrec, Luna Amară, Aeon Blank, Velosonics, Up To Eleven, Stema, dar şi un invitat special din străinatate: trupa Triggerfinger din Belgia.

Program Shine Festival 2015

Ora Sâmbătă – 4 iulie Duminică – 5 iulie
16:30 acces
17:00 Stema acces
17:40 Velosonics Up To Eleven
18:20 Roadkill Soda Pixels
19:00  Toulouse Lautrec  Aeon Blank
19:50 Grimus Luna Amară
21:00 Zdob şi Zdub Vama
23:50  Triggerfinger Alternosfera

Bilete şi abonamente Shine Festival 2015

Biletele şi abonamentele pentru festivalul Shine, ce va avea loc în perioada 4-5 iulie 2015 la Arenele Romane din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi Iabilet sau online de pe www.eventim.ro, respectiv www.iabilet.ro, la preţuri care diferă în funcţie de perioada de achiziţie şi poziţionarea faţă de scenă:

Categorie Preţ Preţ la intrare
Abonament Acces General 45 lei 60 lei cumpără abonamente
Abonament Golden Circle 60 lei 80 lei  cumpără abonamente
Bilet valabil o zi 35 lei 40 lei  cumpără bilete

Reguli de acces şi alte informaţii utile

Accesul în perimetrul festivalului este permis pe bază de bilet valid în schimbul căruia veţi primi o braţară în funcţie de tipul de bilet cumpărat. Biletele de o zi nu primesc brăţară. Părăsirea locaşiei se poate face doar în situaţie de urgenţă. În caz contrar va trebui sa cumpăraţi un alt bilet.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit şi este permis doar dacă aceştia sunt insoşii de unul dintre părinţi, posesor al unui bilet valid. Organizatorii recomandă prezentarea la intrare a unui act doveditor al vârstei copilului (copie).

Este interzis în zona de festiva accesul cu arme sau obiecte periculoase, cu alcool sau alte băuturi şi alimente din exteriorul zonei de festival, accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau maşini de gătit de orice fel, umbrele (organizatorii recomandă pelerine de ploaie), aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale. Nu vor fi puse la dispoziţie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare.

Vânzarea de produse se face pe bază de jetoane, la pretul de 6 lei. Jetoanele nu pot fi returnate după festival pentru că sunt bătute pe casa de marcat şi fiscalizate.

Shine Festival este un eveniment organizat de BestMusic Live Concerts.