După ediţia sold-out din 2012, cea mai recentă producţie Sensation, „Source of Light„, este adusă de către Events la Bucureşti pe 6 aprilie 2013, în Pavilionul Central de la Romexpo. Doar cinci oraşe din Europa au fost alese pentru a găzdui în 2013 acest spectacol: Bucureşti, Hasselt, Bologna, Praga şi Sankt Petersburg.

Vezi cum a fost anul trecut la petrecerea Sensation de la Bucureşti!

Până în prezent nu a fost anunţat niciun artist din line-up-ul evenimentului, dar Sébastien Léger avea trecut acum o lună un show în Bucureşti, la Sensation, pe pagina oficială de Facebook. Între timp evenimentul din Capitală de pe pagina artistului a fost modificat în TBA, probabil la cererea organizatorilor. Cert este că DJ-ul francez va avea un show la Bucureşti pe 6 aprilie 2013.

„Source of Light” este, din punct de vedere al complexităţii tehnice, cea mai „grea” producţie Sensation de până acum. Creaţia acestui spectacol, de la design până la premieră, a durat peste un an de zile, iar costurile de producţie au depăşit câteva milioane de euro.

Show-ul de lansare "Source of Light" de la Amsterdam, din 7 iulie 2012
Show-ul de lansare „Source of Light” de la Amsterdam, din 7 iulie 2012

Show-ul de lansare „Source of Light” de la Amsterdam, din 7 iulie 2012, a adus echipei ID&T premiul pentru cel mai bun festival indoor la European Festival Awards. Podiumul transversal central a acoperit întreaga lungime a stadionului Amsterdam Arena, de 160 de metri.

Designul „Source of Light” e gândit în jurul ideii de unitate, creionând o lume unde graniţele se estompează, un adevarat univers vibrând în jurul unei sfere radiante, cu efecte vizuale de neegalat, lasere, artificii şi acrobaţii aeriene.

Structuri metalice a căror lungime pusă cap la cap depăşeşte 300 de metri vor fi montate în cupola Pavilionului Central al Romexpo. Producţia „Source of Light” foloseşte 1500 de metri liniari de led strip-uri cu control video, majoritatea lor fiind încorporate în Sursa Luminii, sfera radiantă centrală, elementul-cheie al show-ului, cu diametrul de 12 metri. Staff-ul tehnic numără 60 de membri din toate colţurile lumii, la care se vor adaugă în România încă 200 de tehnicieni locali.

Bilete Sensation „Source of Light”

Biletele pentru Sensation „Source of Light” de pe 6 aprilie 2013 de la Bucureşti sunt disponibile pe www.eventim.ro şi în reţeaua Eventim:

Categorie bilete Preţ şi servicii incluse
Ring 260 lei cumpără bilete
De Luxe (etajul 2 al Pavilionului Central) 700 lei (include loc rezervat la masă; canapele; gustări; intrare separată; voucher consumaţie bar în valoare de 50 lei inclus; valet parking)  cumpără bilete
VIP Exclusiv (etajul 1 al Pavilionului Central) 900 lei (include loc rezervat la masă; canapele; gustări; intrare separată; voucher consumaţie bar în valoare de 100 lei inclus; valet parking) cumpără bilete

Tichetele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim Bucureşti din Str. Polonă nr. 15.

Peste un million de oameni din 27 de ţări de pe 6 continente au participat până acum la Sensation. Dincolo de dress-code-ul obligatoriu, toţi participanţii se îmbracă exclusiv în alb, Sensation este un show complex, glamour, un cocktail sclipitor de muzică, dans, lumini, teatru, coregrafie şi efecte pirotehnice. DJ faimoşi la nivel internaţional mixează o noapte întreagă într-un decor fantastic. Accesul este permis exclusiv persoanelor peste 18 ani.