Cesar Millan vine în premieră în România, pe 21 martie 2017, la Sala Polivalentă din Bucureşti. Specializat în corectarea comportamentelor canine neplăcute, Cesar Millan invită iubitorii de câini din România să se înscrie alături de câinele lor în programul de selecţie pentru 10 câini problemă cu care Cesar va lucra live, în timpul show-ului, aşa cum proceda cu cazurile prezentate în celebra sa emisiune TV, „Cesar şi câinii”.

Cesar poate rezolva cu uşurinţă probleme ce ţin de fobii speciale ale câinilor, comportament deviant agresiv, sau dimpotrivă, comportament marcat de frică excesivă manifestată nejustificat şi o mulţime de alte situaţii neobişnuite care necesită implicarea unui specialist în psihologie canină.

Prima condiție de participare în acest proces de selecţie pentru prezenţa pe scenă alături de Cesar este validarea achiziţiei biletului la spectacol.

În acelaşi timp, participanţii trebuie să fi împlinit cel puţin vârsta de 16 ani şi să se angajeze în furnizarea recuzitei necesare pentru câinele propriu (coş, cuşcă, mâncare). În ziua spectacolului va avea loc o întâlnire între persoanele selectate, alături de câini şi Cesar Millan. Selecţia finală va avea loc în culise în ziua spectacolului, astfel încât persoanele ai căror câini nu vor fi selectaţi pentru prezenţa pe scenă, se angajează să ducă înapoi acasă câinele şi să revină pentru a asista la show din postura de spectactor. Accesul în Sala Polivalentă nu va fi permis persoanelor însoţite de animale de companie, cu excepţia celor ce vor fi aleşi pentru prezenţa pe scenă alături de Cesar.

Cesar Millan – anunţ selecţie câini

După validarea biletului va trebui să încadraţi problemele câinelui în una din cele 4 categorii:

  • câini ce manifestă prea mult entuziasm şi energie
  • câini obsedaţi de mâncare
  • poveste interesantă despre problemele de comportament ale câinelui
  • câinele nu stă în lesă sau nu merge disciplinat în lesă

Înscrierile se acceptă până pe 21 februarie 2017, urmând ca persoanele ce trec de prima etapă de selecţie să fie contactate direct de către organizatori, prin e-mail, în perioada premergătoare spectacolului.

Biletele au fost puse în vânzare pe www.myticket.ro şi au preţuri cuprinse între 100 lei şi 425 lei, iar cele din categoria VIP meet & greet (cu acces în culise înainte de show, la preţul de 599 lei) sunt aproape epuizate. În plus, în virtutea parteneriatului cu Asociaţia Kola Kariola, 10 lei din valoarea fiecărui bilet vor fi donaţi către asociaţie.

Spectacolul se va desfăşura în limba engleză, însa va fi dublat consecutiv în limba română. Filmarea sau fotografierea în timpul spectacolului vor fi strict interzise.