UPDATE 15.03.2013: Concertul Sabaton de la Bucureşti a fost mutat în Turbohalle. Află mai multe detalii despre schimbarea locaţiei!

Suedezii de la Sabaton revin în România la mai bine de un an de la concertul din cadrul Rock the City 2011. Considerată cea mai importanta formaţie de power/heavy-metal a noii generaţii, Sabaton se află în plin turneu de promovare al albumului „Carolus Rex„, turneu ce va ajunge în The Silver Church Turbohalle din Bucureşti pe 19 martie 2013.

Vezi cum a fost la concertul Sabaton de la Rock the City 2011!

Turneul european „Swedish Empire” îi reduce în Capitală pe cei care în ultimii ani au captat atenţia fanilor rockului din toată lumea. Cu şapte materiale discografice la activ, Sabaton este una dintre trupele reprezentative pentru rockul suedez. Ei ocupând poziţia de headliner în line-up-ul unor festivaluri ca Masters Of Rock Festival din Cehia sau Przystanek Woodstock din Polonia. Turneul „Swedish Empire” se anunţă a fi unul excelent pentru trupa Sabaton, cinci dintre locaţii fiind sold-out până în acest moment.

Sabaton nu vor fi singuri pe scena clubului din Bucureşti, în deschiderea concertului lor fiind invitate: formaţia de folk metal Eluveitie din Elveţia şi trupa Wisdomdin Ungaria, care aduce în atenţia fanilor sonorităţile unice de power/heavy-metal. Dacă primii sărbătoresc anul acesta 10 ani de carieră şi au la activ cinci albume, cea de-a doua trupă are deja 11 ani pe piaţa muzicală din Ungaria şi are 4 materiale discografice lansate.

Bilete concert Sabaton

Biletele pentru concertul Sabaton pot fi achiziţionate prin reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
Primele 100 de bilete 60 lei  cumpără bilete
Următoarele bilete până pe 18.03.2013 68 lei  cumpără bilete
La intrare pe 19.03.2013 75 lei  cumpără bilete

Evenimentul din Turbohalle este organizat de Promusic Events şi revista Maximum Rock (producător Nelu Brînduşan).