După epuizarea biletelor pentru concertul Sabaton de la Bucureşti organizatorii au decis schimbarea locului de desfăşurare pentru a permite cât mai multor fani să fie prezenţi la eveniment. Astfel, concertul de pe 19 martie 2013 va avea loc în Turbohalle, nu în The Silver Church cum fusese iniţial anunţat, fiind pusă în vânzare încă o serie de bilete.

Află mai multe detalii legate de concertul Sabaton!

Interesul fanilor muzicii rock pentru concertul din cadrul turneului „Swedish Empire” a fost destul de mare. Promusic Events şi Maximum Rock au pus în vânzare la anunţarea evenimentului 500 de bilete şi mai apoi au suplimentat numărul acestora cu încă 100. Epuizarea completă a biletelor a dus la schimbarea locaţie, Turbohalle permiţând accesul a 1000 de fani şi montarea scenei de 12/9 metri.

Trupa Sabaton şi-a făcut deja un obicei din a fi prezentă în faţa fanilor din România. Trupa care a mai fost concertat la Bucureşti la ediţia din 2011 a festivalui Rock the City şi în 2011 în The Silver Church, vine în Turbohalle pentru a le prezenta fanilor cel mai nou album, “Carolus Rex”. Concertul de la Bucureşti va fi deschis de Eluveitie (Elveţia) şi Wisdom (Ungaria) şi se va încheia înainte de ora 23:00, astfel încât fanii să poată prinde ultimul metrou ce trece prin staţia Păcii.

Bilete concert Sabaton

Biletele pentru concertul Sabaton pot fi achiziţionate prin reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
Primele 100 de bilete 60 lei  cumpără bilete
Următoarele bilete până pe 18.03.2013 68 lei  cumpără bilete
La intrare pe 19.03.2013 75 lei  cumpără bilete